TGS 2011: Itt a Silent Hill: Downpour előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Ha már japán illetőségű a népszerű túlélőhorror sorozat, természetesen nem maradhatott ki a Tokyo Game Shownról sem, a kiállításra készült trailer napvilágot látott. A hangulattal nem lesz gond, egyedül a füleink kényeztetése nem az igazi, de ettől még remek játék lehet az új Silent Hill.

Ha a Homecomingról úgy tartottad, hogy bugyuta akciójátékká farigcsálták a nyugati bérfejlesztők, akkor az új Downpour már első ránézésre is magában hordoz még valamit az első részek megfoghatatlan nagyszerűségéből. Erre a jelen trailer is élő bizonyíték, még akkor is, ha a zenei betéteket ezúttal nem Akira Yamaoka szerzi. Nem kell legyinteni beletörődően, véleményünk szerint rendben lesz ez az epizód is.

18.
18.
#5: pff, te madár a silent hill 2. volt a legjobb eddig. az, hogy te nagyon valószínűen nem értel fel se agyilag, se érzelmi szinten a sztorit, meg zavart hogy gondolkodni is kell néha az már más kérdés. az nem a program hibája.

inkább a negyedik rész hangulatát érzem a játékon egyébként. várós.

a homecoming meg egy fos volt. az egyetlen epizód amit nem játszottam végig, nem véletlenül. a sztori, és az irányitás is egy rakás szar. sztori kb értelmetlen.
a SH nem akciójáték, hanem egy elég mély pszichológiai horror.
aki az 5. rész alapján itéli meg a SH szériát az teljes félreértésben van.
17.
17.
kratos83
Ja most nézem hogy ki is van írva. :D
16.
16.
kratos83
15.
15.
biohazard rex
ugyan az a szinkron színész lesz mint a metal gear soldba, solid snake-nek (David Hayter)? WTF!? ha pedig az előző részekben is ugyan ez volt a hangja akk sorry, csak valahogy nem megy ehhez a hangulathoz ez a hang! (silent hill kimaradt) 0:31-nél "What the hells going on here Rich, What is this place?" lehet a legjobban érezni!
14.
14.
Razielhu
#13: mielőtt leoltod a másikat, lehet el kellene olvasni, hogy kit olt le a másik :P
A játék egyébként jónak tűnik, biztos nem fogunk csalódni benne... ha mégis, akkor én tökön lövöm magam x_x
12.
12.
batonai87
Én csak az első részével játszottam még PS1-en, és imádtam a hangulatát. Ha annyira nem is lesz magával ragadó, azért az elmúlt néhány év legjobb horror címe lehet.
11.
11.
ZeWa
főszereplőnek elég poker arca van végig.
8.
8.
Slik
a trailerben csak a zene nem tetszett... szerintem egyáltalán nem illik egy ilyen rock szám egy horror játékhoz
7.
7.
arhatati
Szerintem nagyon komoly. A grafika és a hangulata is nagyon jó (abból, amiket idáig látni lehetett belőle). A kettőt nem fogja ütni az biztos, de nagy lesz szerintem, a zenét leszámítva, ami alatta ment :D. Hát a gázmaszkos barátunk az elég korrekt :D Ami azt illeti, igen a Homecoming egy kalap .... volt és ez simán jobb...végre..! :)
6.
6.
AnimeWarlord
Már leírhatatlanul várom. Egyszerűen mostanában a játékokból szokás kihagyni a történetet, így már igencsak kivagyok éhezve valami jó kis sztorira. Kell!
5.
5.
nero20
a silent hill 2-nél BIZTOS JOBB LESZ már a 5. része is jobvolt
4.
4.
drakecsaj
#3: A 2. rész szintjét nem tudja überelni, de egy kicsit azért közelíthet majd hozzá.
Őszintén szólva nekem az is elég, ha nem olyan lesz mint a Homecoming. A zenével még mindig nem barátkoztam meg, de majd kénytelen leszek. Piramisfej helyett meg kaptunk egy gázmaszkot viselő kétméteres állatot :D
Szerintem jó kis játék lesz ez.
3.
3.
Folti90
Remélem lesz olyan jó mint a Silent Hill 2!!!!!!
De ez kizárt:(
2.
2.
adamsfamily
#1: Remélem a története is legalább olyan jó lesz mint az Alan Wake-nek.
1.
1.
Skyrocker1
Hát ez valami ultra brutális ,mondjuk egy kicsit az Alan Wakre emlékeztet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...