Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 20.
  • Hír
Link másolása
A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?

Bár a kiszivárgott háromperces gameplay anyagot töröltette a Marvel a YouTube-ról, aki látta, alapvetően elégedett volt vele: az Avengers játékváltozata formabontó módon belső nézetből követte az eseményeket, a játékosok a Bosszúállók összes tagjával játszhattak volna, s miután mindegyik más képességekkel rendelkezett, természetesen kooperatív módot is terveztek a programba.

A fejlesztést végül a THQ az ausztrál stúdiójának bezárásával együtt lelőtte, ami kapcsán a Marvel azt nyilatkozta a GameSpotnak: a jogokat visszakapták, "a kiadó jelenleg a terjesztési és licencelési lehetőségek felmérésének korai fázisánál tart". Az Avengers alapján legutóbb 1996-ban készült játék, a Data East verekedős játéka a játéktermekben mutatkozott be.

Most éppen a jövő nyáron mozikba kerülő filmváltozat miatt nagy a felhajtás a cím körül, ebben azok a színészek tűnnek majd fel, akiket korábban is láthattunk az érintett szuperhősök, így Captain America, Thor, Iron Man és Hulk bőrében - illetve többnyire, mert Edward Norton nem vállalta Bruce Banner szerepét. Ezek a karakterek korábban mindannyian megkapták a maguk önálló, bemutatkozó filmjét, ahogy az egyes játékváltozatok sem maradtak el, amiket a Sega fejlesztett egytől-egyig. Na, attól mentsen meg minket valaki!

10.
10.
donkutyafasz
#9: Nem hiszem hogy igazad lenne. Pókember nem lesz benne az Avengersben, több okból kifolyólag, a legnagyobb talán az hogy a képregényben sem tagja a csapatnak. A film pedig jónak tűnik, de ez már csak szubjektív.
9.
9.
D-day
#8: Jövöre érkezik a Csodálatospókember cimü film ami a pókember filmeket dolgoza fel pont azért, hogy benne lehesen a boszúállók címú filmben.Nézetek utána Youtuben van már elözetes a filmröl aki még nem, láta néze meg.Retentö szar lesz szerintemD:Kár elbaszni egy jo filmet
8.
8.
donkutyafasz
#5: Nortont kizárták mert egy egoista pöcs. Ruffalo amugy is jobb színész szóval nem is baj.
6.
6.
adamsfamily
Remélem azoknak adják akik az x-men origins:wolverine-t csinálták,mert ha egy olyan minőségű játékot kapnánk akkor emelném kalapom előttük.
5.
5.
Mortis
Na, Norton-nak ezek szerint maradt még egy kis önbecslése( eleve nem értettem, hogy miért vállalta be a Hulk-filmet, mert sosem gondoltam pénzéhesnek). Hála az égnek! :D

A Marvel meg törődjön csak a képregényekkel, s felejtsék el a játékot. Nem kell! Főleg film melletti vadhajtásként.
4.
4.
roli33
A tegnapi gameplay-t elnézve nem lett volna rossz. Szerintem oda kéne adni az Activisionnak, ők még egy kicsit finomítanának az irányításon, a grafikán és még belecsempésznék a TPS nézetet is. Tök jó lenne. Még úgyis van majdnem 1 év addig.
2.
2.
kirschakos
Még jól is elsülhet. Remélem megmentik ezt a játékot!:)
1.
1.
tökmindegy, valószínűleg olyan mértékben beleszólnak/nincs rá pénz/idő, hogy béna játék lesz. lásd az új Transformers cuccot; azt is azok a srácok készítették, akik a War for Cybertron-t, aztán mi lett belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...