Befejeződtek a RAGE munkálatai

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
Csaknem négy évvel a bejelentés után végre aranylemezre került az id Software posztapokaliptikus őrülete, a RAGE. Az biztos, hogy Carmackék nem kapkodták el a munkát, minden ízében kiforrott darabbal lehet dolgunk, sőt az id Tech 5 debütálására is kíváncsiak leszünk. Pontosan két hét múlva itt is van!

A Bethesda blogon a játék márkafelelőse örömmel pózolt a RAGE mesterpéldányaival, amiket már javában sokszorosítanak a gyárak. A 2007-es bejelentés óta úgy vártuk a játék megjelenését, mint a Messiást, s habár a kedv némileg alábbhagyott időközben, az id Software munkáiba nem nagyon tudunk belekötni. Dacára annak, hogy a RAGE innen-onnan összeollózott ötletekből építkezik, legalább végletegig kimunkált keretben teszi mindezt. Három platformon is: PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

Hozzánk október 7-én érkezik a játék, egészen pontosan két hét múlva. Hangulatbomba gyanánt be is illesztjük ide a TGS-en látott képsorokat, ahol egy horrorisztikus cirkuszban teszünk rendet:

23.
23.
biohazard rex
#18: már hogyne lenne? gondoljunk csak a legújabb cs-re :D
22.
22.
kharami
Mondjuk néztem róla most videókat HD ben igaz még igy is város nagyon ,de remélem nem lesznek ilyen mosottas texturák és mi senki ne szívja mellre a konzolok miatt?!:/ Mikor még az első videókat láttam jobban nézett ki!:/
21.
21.
ReNegAdE
Nagyon várom!Ez az ősz sem az unalomról fog szólni!Mire megjelenik addigra befejezem a Resistance 3-mat és a Gearst is!
20.
20.
kharami
#19: Háát azért van különbség ott a crysis is dirt 3 is gta 4 is és még sorolhatnám! Persze nem az a nagyon durván eget verő de van! Hogy nem használják ki a hardvert hááát igen van benne valami sajnos!:/
19.
19.
simon 555
#15: az lehet de általában a PC-t sem használják ki teljes mértékben.nézz meg a BF3-on kívül bármilyen játékot.gyakran semmi különbség nincs.igaz már konzolos vagyok 2 éve de ez szerintem elszomorító,hogy ott van a hardver de nem tesznek vele semmit...
18.
18.
Hubert Cumberdale
#17: Van még egyáltalán életerő pontos játék 2011-ben? Már minden játék karakter öngyógyító szuperhős.
17.
17.
és vajon életerőpont-rendszer lesz vagy a CoD-féle elájulós-vörösképrernyős-aztán-meghalós dolog? (bár ez lehet, hogy kiderül a videóból :)
16.
16.
wildláma
#7: én sandboxnak képzelem el, de nem akkora méretűnek mint a Fallout 3-at pl. Inkább mint a Borderlands. az is olyan hogy ha elmész megcsinálni egy küldetést, akkor ott lineális a cucc, de ha épp nem csinálsz semmit, akkor járhatod a vidéket.
15.
15.
kharami
#14: Hát akkor a fejlesztők szerintem hazudtak!:) az xbox se a ps 3 sem bír olyan grafikát manapság mint egy pc tehát szerintem az lesz a szitu mint a bf3 nál, hogy pc-n magasabb felbontásúak lesznek a texturák és pár dx 11 es effekt!
14.
14.
simon 555
majd BF3-mal megrendelem október végén mert most nincs zsé,elment az F1-re.

10: bocs de ez itt nem teljesen lesz igaz:) a fejlesztők azt mondták,hogy minden platformon egyformán fog kinézni és egyforma sebességgel fog futni(60 FPS)
13.
13.
kharami
12.
12.
crytek
Na végre mostmár mindenki takarodhat a doom 4-et csinálni!
11.
11.
SSJmeszes
Pedig ennek a játéknak már igen csak baráti gépigénye lett.
10.
10.
kharami
#9: Ott azért soványabb lesz a graf jóval!;) Olyan beállításokhoz szerintem nem kell annyira erős vas, hogy fusson!
9.
9.
Nathan
#2: erre anyit mondok konzol
:D
8.
8.
kharami
#7: Hát én a "fejlődéses rendszer" (tárgyak fegyverek létrehozása mint pl a dead islandban csak mondjuk sokkal jobban megcisnálva) és a klasszikus doom szerü fps megfelelő elegyére számítok! Ha jól tudod sandbox lesz, tehát lesz egy fő küldetéssor és mellékküldetések!
7.
7.
eddy22
Lenne egy-két kérdésem
1. Sandbox lesz?
2. Szintlépős beszélgetős, vagy csak mész oszt' lősz?
6.
6.
kharami
Már a tűk állnak bele a pcsámba!:D Várom már!
5.
5.
Jinbobo
nem lesz rossz game, az biztos...
4.
4.
Zelgadis187
Mi a fenének a Dark Souls-al 1 napon jelenik meg :(
2.
2.
Thane
Sajnos ehhez is régi a gépem :DDD... Nem árthat beszerzni egy újat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...