The Warriors ingame movie

Link másolása
A Rockstar nem ül a GTA: San Andreas és a Midnight Club 3 Dub Edition babérjain, hanem szépen menetelnek előre. Most épp egy filmadoptációt készítenek nekünk...

A Rockstar nem ül a GTA: San Andreas és a Midnight Club 3 Dub Edition babérjain, hanem szépen menetelnek előre. Most épp egy filmadoptációt készítenek nekünk...

...ami nem más, mint a 70-es és 80-as évek felkapott akciófilm rendezőjének, Walter Hill-nek (neki köszönhetjük a felejthetetlen 48 órát és annak második részét /Eddie Murphy és Nick Nolte/, a Vörös Zsarut (Svarci és James Belushi/, a Johhny Handsome c. alkotást Mickey Rourke főszereplésével, no és nem utolsó sorban az Alien sorozathoz is hozzátette a magáét íróként és karakter alkotóként) az 1979-es The Warriors című filmjének feldolgozása.

Ugrás a galériához

Hogy a film miről szól, azt sajnos nem igazán tudom, ugyanis nem volt még szerencsém megtekinteni (amint lehet pótlom ezen hiányosságom), de a trailer alapján arról van szó, hogy New York várost ellepik különböző bandák seregei és hatalmas harcokat folytatnak a hatalmoért. Hmm...akik szeretik a csépelős, üsd-vágd-nemapád style játékokat, azok biztosan kedvencükké fogják avatni ezt a számukra remekműként jelzett alkotást.

Az előzetes itt tekinthetitek meg:
http://www.gametrailers.com/player.php?id=6303&type=mov ,
ofkórsz quicktime formában.

6.
6.
reptile110
2005?:O..úristen 6 év eltelt azóta =D..és mért nem tesztelték le???? bazd+ xD
5.
5.
Myko Alto
A hírben megint csak üres kis ikonok vannak, de ha ránmyomsz előjönnek
4.
4.
fojesz
Nem jönnek le nálam a képek, ami azt jelentheti, hogy a rossz a link. Vagy cask már megint nálam? :(
3.
3.
Myko Alto
Mindenkit szétütni és max violence! :D
2.
2.
fojesz
Én se láttam a filmet, de ahogy elnézem a R* tartja szokását és egy jó kis korhatáros gammát fog itt kitolni nekünk... :)
1.
1.
Myko Alto
Számomra rejtély ez a film, de megprószálom megszerezni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...