9 percen át mozog a GoldenEye 007: Reloaded

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Kissé csalódottak voltunk, mikor kiderült, hogy az új GoldenEye Wii-exkluzív játék lesz, hát még akkor görbült le a szánk széle, mikor megtudtuk, hogy ennek tetejébe még jól is sikerült. Az Activisiont viszont ismerjük: ha valami összejön neki, azt előbb-utóbb úgyis mindenkinek az orra alá tolja.

Éppen ezért készül a játék felturbózott, "hádésített" változata is, a GoldenEye 007: Reloaded PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik majd. A grafikai ráncfelvarrás mellett a HD-konzolok tulajdonosai a multiplayer módok felturbózására is számíthatnak, emellett kizárólag az ő markukat ütik az úgynevezett "MI6 missziók", ahol különféle spéci kihívásokat teljesíthetünk a sztoritól függetlenül, több különböző kategória szerint.

Az új, közel 9 perces gameplay trailer is meglehetősen hangulatos, a játék egyik fejlesztője a lopakodós játékmenetet kedvelőknek mutatja be, milyen lehetőségeik lesznek, ha sunyulni akarnak a régi-új Bond-címben. Megjelenés november elején, a trailert giga321-nek köszönjük!

18.
18.
Hubert Cumberdale
#16: Az igaz, de azok nem is kifejezetten lopakodásra épülő játékok voltak. Meg amúgy is egy bozótból könnyebb kilesni, mint egy láda, vagy egy fal mögül. :)
17.
17.
Darox
Minek után nemrég láttam amoziban a Johhny English Újratöltvét, azóta nam nagyon tudok komolyan tekinteni James Bondra. Hehehe...
16.
16.
olasz0331
#15: valamilyen szinten jogos, de pl a far cry-okban sem volt es ott azert nagyon eltalaltak a lopakodos reszeket is ;) :)
15.
15.
Hubert Cumberdale
#11: Csakhogy egy lopakodós játékban elég szar, ha nincs fedezék rendszer. Fedezék mögül mindig felállni, hogy lásd van-e ott valaki, az nem működő dolog.
14.
14.
LnB
Ami nem tetszik, fedezékhasználat hiánya, az ellenfél ha megölöd eltünik a modelje.
13.
13.
Neo1989
Remélem lesz akció mos is ?
12.
12.
Szbarn
#2: wii-re már kijött csak a ps3 és xbox 360 változat nem jött még ki.
11.
11.
olasz0331
#9: egyaltalan nem minimum h kell minden fps-be fedezekrendszer.....van amelyik fedezekrendszer nelkul is nagyszeru es lehengerlo FPS....csak h egyet mondjak probald ki valahol a Resistance 3 at ;) :P (Y)
10.
10.
gogolbordello2
#9: A Battlefieldben (BC2) sincs:)
Én nem nagyon érzem a bond feelinget,de mondjuk még nem láttam belőle sokat,szóval lehet még jó..
ui.remélem lesznek benne kütyük.
9.
9.
Jery
Szerintettek van fedezekrendszer benne vagy nincs? Amugy eleg szomoru lenne ha tenyleg nem lenne, mert a mai FPS-ekben a minimum, h van!
8.
8.
Slik
#5: nem értem mi a gond van azzal... a cod a világ egyik legkelendőbb játéka, ha negyed annyi kell egy játékból mint a codokból már örülhetnek
7.
7.
[fUTURe:.
jézusom.. lebeg a wc-s résznél? :D vagy valami nagyon ragadós cipője van
4.
4.
SütiMester00
2.
2.
nero20
mégennyit hazudn még kisem jelent ugy hogy lebuktál
1.
1.
Robbie17
Pont most nyomom Wii-n :) nagyon jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...