Fektess be a Slightly Mad új autós játékába

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Érdekes kezdeményezést indított a Need for Speed: Shift-játékokról ismert Slightly Mad Studios. A készülő új játékuk finanszírozásába bárki beszállhat valamennyi pénzzel, s a játék megjelenése után aztán mindenkit aszerint kompenzálnak, hogy mennyit adott bele az elején.

Érdekes projektet indít a Slightly Mad Studios: a C.A.R.S. (Community Assisted Racing Sim) egy olyan készülő játék, melynek finanszírozásába bárki beszállhat, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bárki befektetővé válhat. A játékban egyébként a különböző multiplayer módok mellett helyet kap egy karriermód is, ahol a gokartoktól indulunk, s egészen a Forma 1-ig, a LeMans-versenyzésig és a túraautókig juthatunk el.


A bátor egyének beszállhatnak 5 és 10 dollárral, a kisebb csoportok 250 dollárral, a kisebb vállalkozások 1000 dollárral, míg a komolyabb befektetők 100 ezer dolláral. A Slightly Mad célkitűzései nem éppen gyengék: legalább 9.0-s Metacritic átlagot szeretnének elérni, 3 milliós eladást és ebből 52 milliós profitot. A cég elmondása szerint egy 10 dolláros befektetés nagyjából 35 dollárt fog hozni, ha a játék már 25 milliós profitot termel, egy 250 dolláros befeketetés 875 dollárt, míg a 100 ezer dolláros befektetés körülbelül 350 ezer dollárt fog visszahozni.

Maga a játék egyébként kapható lesz sztenderd bolti kiadásban is, de a bevétel nagyrészét a Need for Speed: Worldhöz hasonlóan mikrotranzakciókból kívánják megszerezni.

11.
11.
Quent1n
3 milliós eladás? Azigen :) Már most megmondom, hogy ez be fog bukni:) Aztán majd meglátjuk :D
10.
10.
shifteeh
#7: Én inkább úgy mondanám, hogy az EA-nek a Shift 2-vel sikerült végre elérni azt a szintet, amit a Codemasters már 2008-ban elért a GRIDdel (ami egyébként nekem is nagy kedvenc a mai napig). Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy fasorba sincs a GT5-höz vagy a Forza 3-hoz képest.
9.
9.
Czaky
nem rossz, ha jó lesz a game, akkor jön vissza valami, ha nem akkor max 20 eurót vesztek.
8.
8.
Czaky
Hogy lehet befektetni???
6.
6.
MaxiJets
legalább így nem lesz veszteséges. más felől nézve meg nem tudom, h hányan szeretnek látatlanban fizetni. én nem. azonban ha nem készül el a játék akkor sem vesztenek dollármilliókat. brilliáns.
4.
4.
Darox
#3: "Maga a játék egyébként kapható lesz sztenderd bolti kiadásban is"
Szerintem ez azt jelenti hogy lesz sima bolti verzió is.
3.
3.
SSJ Gábriel
Jah és remélem hogy nem netes játék lesz,hanem polcokra kerülő,netkapcsolat nélkül is induló gamma. Akkor ez lesz az a játék amiről már álmodoztam egy hete xD
2.
2.
Darox
Hmm... Érdekes. Lehet befektetek egy 10$-t, lehet megérné.
1.
1.
SSJ Gábriel
Én befektetnék de ha nincs pénz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...