Project CARS PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Bárki beszállhat a Slightly Mad Studios legújabb játékának finanszírozásába, mely egy mikrotranzakciókon alapuló autóverseny lesz.
Típus: Autós, Autóverseny

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.

Mad Box - újratervezte a Slightly Mad Studios

A Project CARS-sorozatot is készítő Slightly Mad Studios az év elején jelentette be, hogy saját konzolt készít. A masina első látványtervei eléggé megosztották a rajongókat, így a csapat most előállt egy új változattal.

Saját konzolt készít a Project CARS stúdiója

Csak úgy szállingóznak a hírek a Slightly Mad Studios irányából, a mai azonban egészen meghökkentő. A Project CARS fejlesztőiként ismert csapat egy saját, minden eddiginél erősebb konzolon dolgozik.

Az NFS: Shift nyomdokaiba lép a Project CARS 3

Habár a maga kategóriájában remek volt, a Project CARS 2 mégsem sikerült tökéletesre. A Slightly Mad Studios fejlesztői már el is tervezték, hogy milyen irányba vihetnék tovább a szériát: az inspirációt a Need for Speed: Shift adja majd.

Újra Bandai Namco-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, melyben Bandai Namco-játékokat vásárolhatunk meg akciós áron. A versenyzés és a repülés szerelmesei is örülhetnek, sőt még egy előrendelés is helyet kapott a csomagban.

Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.

Ingyenes változatot kapott a Project CARS

A Project CARS: Pagani Edition egy VR-funkcióval felvértezett, ingyenes változata a Slighty Mad Studios autóversenyének, amely már elérhető a Steamen. A játékban az olasz autógyár verdáit próbálhatjuk ki három pályán.

Project CARS - megjelent a GOTY kiadás

Kereken egy éve jelent meg a Slightly Mad Studios autós játéka, ám a Bandai Namco még egyszer nekifut a Project CARS-nak. A Game of the Year Edition a mai naptól megvásárolható PC-n és konzolokon.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

Project CARS - jön a Game of the Year Edition

Rengeteget javult és bővült a Project CARS az elmúlt egy évben, így a Bandai Namco úgy gondolta, ideje még egy bőrt lehúzni a Slightly Mad Studios alkotásáról. Érkezik a minden földi jóval megpakolt kiadás.