Késik a Tropico 4 xboxos változata

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 25.
  • Csúszás
Link másolása
Csúszik a Tropico 4 Xbox 360-as változatának megjelenése - igaz, nem emiatt van hírértéke a Kalypso Media bejelentésének, mert a játéknak szeptember közepén kellett volna megérkeznie, most meg már mindjárt október van. A lényeg az új dátum: durván még egy hónapot kell várnunk az átiratra.

A Tropico 4-et a harmadik résszel ellentétben már együtt jelentették be PC-re és Xbox 360-ra, azonban a párhuzamos megjelenés csak nem jött össze: míg a számítógépes verzió már augusztus végén a boltok polcain landolt, a konzolos játék még a korábban szeptember közepére tervezett premiert is lekéste.

A Kalypso Media a pénteki nap folyamán ismerte el a csúszást - ami az európaiaknak ugyan nyilvánvaló volt, de mivel Amerikában csak jövő héten jelent volna meg a játék, nekik ez újdonság -, bejelentése szerint október 18-án várható az xbox Tropico 4 USA-beli bemutatkozása. Az öreg kontinenst érintő debütálásról egyelőre nem esett szó, de ha az amerikai és európai dátumok szokásos "kedd-péntek" felállását nézzük, akkor mi valószínűleg október 21-től kereshetjük a játékot a szoftverábécékben.

A Tropico 4 egyébként az első tesztek alapján nem sikerült rosszul, a kritikusok szerint a banánköztársaságok középpontba állítása még mindig különleges szájízt ad az egyébként elcsépelt zsáner képviselőjének.

3.
3.
csler
Ezt nézzétek meg: http://www.gameshop.hu/xbox360/tropico-4/6050
2.
2.
Necreon
A 3. rész teljesen jó játék volt, ez a baj hogy ez pont ugyanaz, csak minden fél percben történik valami katasztrófa, meg a konzolok miatt a szép HUD-ot átalakították hogy az egész képernyőt kitakarja és analóg karral / dpaddal kényelmes legyen rajta mozogni... majd az 5. rész érdekel, talán.
1.
1.
givi6
nekem semmi bajom nem volt a banánköztársasággal... a 3. rész egész tűrhető volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...