Kiegészítőt kaphat a The Witcher 2

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt eddig minden alkalommal azt nyilatkozta a The Witcher 2 esetleges folytatásaival kapcsolatban, hogy egyelőre még nem jelenthetnek be semmit. Aztán mindig mondanak valamit, ami azért enged következtetni bizonyos dolgokra, s ettől jól beindul a fantáziánk.

Most éppen Jan Bartkowicz nyilatkozta az Eurogamer kiállításon, hogy még bizonyosan van nagy cím előttük, mielőtt végeznek a The Witcher-franchise-zal. Aztán gyorsan hozzátette azt is, hogy egyelőre persze nem jelenthet be semmit, sőt, jelenleg még ők sem igazán tudják, hogy The Witcher 3 lesz-e a következő projekt, amibe belevágnak.


"Gyakorlatilag már akkor előkészítettük a folytatást, amikor a második részt fejlesztettük, legalábbis ami a történetet illeti. Már amikor a The Witcher 2-t készítettük, rögtön tudtuk, hogy itt még valaminek következnie kell" - mondta Bartkowicz.

Ugyanakkor az úriember azt is elmondta, hogy az Xbox 360-as verzióval párhuzamosan készülő 2.0-s csomag nem az utolsó felvonás lesz a The Witcher 2 életében, hanem számíthatunk még valamire. Innentől persze felmerül a kérdés: vajon a sztori folytatását egy kiegészítővel szeretnék tovább vinni, vagy esetleg csak DLC-k formájában jöhetnek új fejezetek?

A The Witcher 2 Xbox 360-as változata kapcsán egyébként szintén az expón árulták el, hogy a játék két lemezen érkezik majd.

5.
5.
De jó is lenne, ha folytatnák a sztorit :) kíváncsi vagyok mi fog történni.
4.
4.
izomkukac
#3: igen, én is meglepődtem
3.
3.
KENKILL
Én annak örülnék a legjobban ha egy kiegészítőben folytatnák a sztorit, mert azért valljuk be - elég hirtelen lett vége az egésznek.
2.
2.
mdr88
épp tegnap kezdtem el újra, de lehet hogy megvárom ezt a 2.0-ás csomagot :)
1.
1.
The Lone Drow
Örülök ennek a hírnek, mert attól féltem, hogy a 2.0 lesz az utolsó dolog, amit kapunk a W2 PC-s változatához, de ezek szerint nem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...