Még idén indul a Guild Wars 2 zárt bétája

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Rengeteg rajongó várja már lélegzetét visszafojtva a Guild Wars 2 megjelenését, sokan a megváltót és az MMO-műfaj megreformálóját látják benne, mely végre megtörheti a World of Warcraft egyeduralmát. A fejlesztők azonban nem kapkodnak, arra viszont ígéretet tettek, hogy még idén indul a zárt béta.

Az ArenaNet nem sieti el a Guild Wars 2 fejlesztését, most azonban Colin Johanson, a tartalomért felelős designer elmondta: idén biztosan belépnek a zárt bétatesztbe, onnantól pedig már az ott tapasztaltak határozzák majd meg a játék végleges megjelenését.


"Jelenleg zárt alfatesztet folytatunk. Idén elindul a zárt béta, körülbeül év végén. Ennek az eredménye befolyásolja majd a további nyílt bétatesztelés fázisait, aminek a tapasztalatai alapján határozzuk meg a játék megjelenésének dátumát" - mondta Johanson.

A fejlesztő ugyanakkor hozzátette, habár az is elképzelhető, hogy nagyon gyorsan átesnek a bétán, ha minden pozitívan alakul, s akkor a játék is előbb jelenhet meg, ha viszont úgy találják, hogy valami nem stimmel, vagy valamin változtatni akarnak, akkor azt megteszik: "Szerencsére élhetünk azzal a luxussal, hogy van időnk leülni, kijavítani vagy megváltoztatni dolgokat."

10.
10.
Lordnekroseth
Egybként tiszteletem nekik, hogy képesek voltak egy 2 oldalnyi általános infóval a wkin tartani a frontot majd 3 évig.

Egyébként nem kis felhajtás van körülötte az elmúlt párhónapban, ahogy egyre ismertebb egyre nagyobb a rajongó tábora.

A közismert TotalBiscuit (Starcraft 2 versenykommentátor és volt rádiós) aki Youtubon vezet nagyon ismert csatornát nemrég Gc-n próbálgatta a játékot, (az előző hírben a játékról a videók az övéi) hihetetlenül pozitívn látja a játékot, meg is jegyzi hogy, az egész igazán Next Gennek érezhető . amivel konkrétan azt meri kijelenteni hogy eljött az új generáció ideje és ideje váltani.

A gyűjtőit már én is megrendeltem volna :) , ha lőtávolságban lenne, de biztos messze még a kiadás. Majd zárt béta alatt gondolom, ahogy a cikk is írja eldöntik megérett e a kiadásra, ha igen gondolom amíg finomítanak, digitálisan vehető lesz a gyűjtői, amihez béta jár.....

Ideje megnéznem mit unlockoltam a 2 höz :d Pár dolog még hiányzik hall of monuból.
9.
9.
erasmus
#7: 4 éve kb. annyit lehetett tudni róla hogy készül, hol halottad ezt hogy 4 éve jelent volna meg?
Valójában ez a játék nem konkurense a többi fizetősnek, mert simán megveheti ezt és még egy másik MMO-ra előfizet az már más kérdés hogy ha ezt megveszi úgyis csak ezzel játszik...:).
8.
8.
Terawatt
#7: Általában egy MMO fejlesztése 5 év, bőven időben vannak ;) Április környéke reálisabb
7.
7.
Necreon
2012 nyarára lesz ebből csak valami szerintem, de persze örülünk neki, hogy így ~4 év halasztás után végre lesz belőle valami.
6.
6.
Terawatt
#3: Ha csak 3 millió előfizu lesz a WoWra akkoris bőven nyereséges a játék szóval nem kell félteni őket, rendesen megszedték már magukat.
5.
5.
Motig
ha már a sima GW accomat nem bírták vissza adni akkor minimum egy béta meghívást elvárnék mert nem fogok várni csak úgy..(az meg hogy min gyüjtői kiadás lesz a polcon már megint csak más kérdés..)
4.
4.
Griffin
#3: előfizetők és koppan*

Szerkeszés gombot pls!!! :D
3.
3.
Griffin
Nem kérdés hogy jobb mint a wow, remélem az előfizetük fele legalább átáll majd GW2-re és akk majd nagyot kobban a Blizzard... Nyílt béta kéne már :D
2.
2.
Lordnekroseth
Egyetértek az előttem szólóval.

Már maga a hozáállás is kivételessé teszi őket, hogy képesek újítani és nem visszahúzzák a játékipart , hanem fejlődnek. Sok más céggel ellentétben.
Nagyon várom az utolsó kaszt bejelentést és a további híreket.
1.
1.
wardprod
"Szerencsére élhetünk azzal a luxussal, hogy van időnk leülni, és kijavítani vagy megváltoztatni dolgokat."

Persze, hogy van idejük. Ahogy a cikk is indul -osztom a véleményt- ők az egyedüliek, akiknek hosszú idő után van esélyük arra, hogy a wow tökeit megszorongassák. Senkit nem érdekel, ha 1-2 hónapot kell rá várni pluszban, vagy sem.

A jövő év egyik legjobban várt játéka számomra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...