Korábbra tervezték a PlayStation Vita startját

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár mi itt Európában azért panaszkodunk, mert hozzánk csak valamikor jövőre érkezik a PlayStation Vita, most kiderült, hogy igazából örülhetünk: a japán cég eredetileg a helyi indulást is némileg korábbra tervezte, ám pár héttel kénytelen volt azt is elcsúsztatni.

A Sony Computer Entertainment Japan elnöke, Hiroshi Kawano erősítette meg a héten, hogy nem csak az európai megjelenés késik, de eredetileg a japán startot is korábbra tervezték, mint ahogy azt végül sikerült belőni. Az eredeti tervek szerint a PlayStation Vita már december 3-án elérhető lett volna a szigetországban, ám a premiert kénytelenek voltak áttenni december 17-re.


Az ok rendkívül egyszerű: a Sony biztos akar lenni benne, hogy megfelelő mennyiségű hardver lesz raktáron az indulásra. Kawano arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy pontosan mekkora készlettel szeretnének indulni, egyedül annyit árult el, hogy várakozásaik szerint az első 500 ezer példány azonnal elfogy majd a boltokból.

Ez már csak azért is esélyes, mert a Sony ígérete szerint az első 500 ezer 3G-vel szerelt példány mellé 100 órányi ingyenes 3G-hozzáférést is adnak ajándékba.

4.
4.
amd33
Csak jöjjön már isten lesz ez a kis kütyü baromi jó gammákkal...
3.
3.
koffein
100óra ingyen 3g. Ilyet is csak japánba fognak mellé osztani valószínüleg
1.
1.
givi6
most aztán megnyugodtam ...
ha a japánoknak is később jön akkor minden oké lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...