Miért lesz nextgen cím a Beyond Good & Evil 2?

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Michel Ancelt sikerült mikrofonvégre kapnia a GamesRadarnak, s a francia úr végre megindokolta azt, hogy miért volt szükség arra a lépésre, hogy a Beyond Good & Evil 2 csak a következő konzolgenerációban lásson napvilágot. Az indok - bármilyen fura is - a jelenlegi konzolok limitált teljesítményében keresendő.

Michel Ancel, a neves francia designer rendkívül gáláns módon megvárja, hogy mit tudnak majd a következő generációs konzolok, s ezért jegeli egyelőre a Beyond Good & Evil folytatását is. Elmondása szerint a több mint 5 éves hardverek miatt korlátok közé lenne szorítva, nem lenne olyan a játék, mint azt elképzelte.

Ancel megjegyezte, a fejlesztés során belefutottak bizonyos technikai kérdésekbe és megjegyezte, hogy a játék egyszerűen "túl bonyolult".

"Amikor elküldtem az első Beyond Good & Evil technikai dokumentációit a Sonynak, akkor az az Emotion Engine ideje volt PlayStation 2-n. Az volt az érzésem, hogy amit elterveztünk, azt meg is valósítottuk. Küldtük nekik a dokumentációkat sorban erről a bolygóról, majd arról a bolygóról, városokról és minden ilyen dologról. De a végén nem lett sokkal kevesebb a végeredmény, mint amit már az elején szerettünk volna" - mondta a designer.

Úgy látszik, Ancel nem enged a 48-ból, hiszen minden áron olyanná akarja faragni a Beyond Good & Evil 2-t, mint azt kezdetekben megálmodta. 2008-ban jelentették be a játékot, azóta szinte semmi hír felőle.

"A Beyond Good & Evil világa hatalmas - van egy városunk, egy óceánunk, a hold és egy űrhajó. De az űrhajót úgy tervezték, hogy elősegítse a bolygóról bolygóra való utazást és frusztráló lehet, ha ezeket lekorlátoznánk. Az én dolgom az, hogy a játék valóban olyan legyen, amit korábban elképzeltünk, az utazás minden feelingjével. A Mass Effect jó munkát végzet hasonló berkekben, és azt hiszem, még egy csomó dolgom van, hogy továbbra is a mesemondás és a hatalmas világ irányába haladjak."

Ancel válasza egyértelmű: "igen, igen - ez az oka", amikor megkérdezték tőle, miért kell ilyen sokat várnunk a folytatásra.

14.
14.
Ez egy akkora bullshit, mint ide Vlagyivosztok ! Miért nem bírják bevallani, egyszerűen, hogy alkalmatlan béna balfékek társasága az egész banda. :(

A BGE egy aranyos kis játék volt, olyan, amit ha megtízszerezünk átalakítunk mindent rombolhatóra, minden tárgyat fel lehet venni és kombinálni egy transformerssel, akkor sem kell neki több, mint egy nintendo whee, vagy egy sima psp.
Kettő: komolyan az értelmi képességeik és elmeállapotuk miatt aggódom, de ha a BGE2 nem üti majd a Krízis, Búletsztorm, GírszOfVór minőségét MINDEN TEKINTETBEN ezek után, olyat fog hasalni, hogy az első rész is sikítófrászban fog röhögni a földön fetrengve !

Ez kamu duma! Pont és itt a vége... >:E
13.
13.
Vopesz
#12: Mert fröcsögni jó! :)
12.
12.
Vopesz
#11: Így van, ez a konzol-pc erőviszony körforgás már azóta megvan, amióta létezik konzol (emlékszem anno miket csodálkoztunk egy 386-os után a sega megadrive-ra), de ezt még ennyi év után sem tudják felfogni egyesek.
11.
11.
kharami
#10: Várjál ezt nem kristály tisztán értem!:/ Mi az, hogy közepesen butított játékok pcre? Most nincsenek lebutítva a játékok pont fordítva, konzolra butítják őket, illetve ami előbb készül konzolra, abból jó eséllyel kapunk egy ratyi konzolportot! Majd ha jönnek a next gent konzolok, akkor lesz az, hogy az akkori pc s cimek vagy multtiplat. címek aminél pc nél erőmű kell az konzolon ragyogóan fut és lesznek az exluziv címek mint anno a geras of war, ami akkor pcn nem nagyon futott volna megfeleő minőségben mikor megjelent konzolra, illetve csak erőműven ahogy irtad és ezért jelent meg később!
10.
10.
Tokodboy
Majd, ha a PC-re nem "közepesen butított játékok lesznek", akkor meg azon fogtok sírni, hogy két gtx560 lesz a minimális követelmény........
8.
8.
shatterhand
Aha, persze. Én is azért nem vagyok aranylabdás focista, mert nem látnak focizni a játékosfigyelők.

csak megsúgom, de ami hasonló indítékkal ,meg nagyratörő vágyakkal készül az sose olyan lesz
jobban járnak, ha visszavesz az álmaiból
vagy ne vegyen vissza és maradjon meg a "leghosszabb ideig készült" játéknak. Nyereséges úgyse lesz, mert annyit nem tud majd eladni,hogy ez mind megtérüljön.
7.
7.
Giggsy
Két dolog. Az egyik, hogy mindegy hogyan, csak legyen már folytatás. A másik, hogy kicsit légből kapottnak tűnik ez az indok. Azért a BG&E nem volt már a megjelenésekor sem az a Crysis szintű techdemó a grafikáját tekintve. Szép kis játék volt a maga kicsit rajzfilmes világával, és nem is kellett ennél több. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a mai konzolok ne bírnák rendesen megjeleníteni azt a látványt ami a BG&E-höz szükséges. Nem is lenne jó, ha fotórealisztikus játék lenne belőle, hisz az elrontaná a hangulatát.
De mindegy, amíg nem lövik le a folytatást nem is számít. Csak készüljön el...
6.
6.
hedzsooo
#5: Szerintem is tok korrekt a hozzaallasuk, igy talan PC-re sem 1 mara mar atlagosnak nevezheto butitott verzio erkezik majd, tisztelet a kiveteleknek persze, akik PC-re is ugyanugy odateszik most is magukat. ;)
5.
5.
Necreon
"Az indok - bármilyen fura is - a jelenlegi konzolok limitált teljesítményében keresendő. "

Ez fura? Ez természetes inkább, végre egy fejlesztőcsapat felfogja hogy az idő elszállt a jelenlegi generáció fölött, és a jobb minőségű játékok érdekében inkább kivárják a következőt - csinálhatnák hogy kidobják a jelenlegire, évente 1 részt, tele fizetős DLC-kkel, mint ahogy azt most mindenki csinálja.

Ők nem, és ezért tisztelet nekik!
4.
4.
Dcrysis02
Ide legjobban ez a kép illik:

http://edge.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/517631/698617.jpg

Eleget tesz.
3.
3.
hedzsooo
#2: ...Jo, rendben, tudom. Hiu abrand, de akkor is, jo lenne, nem ? XD :-)
2.
2.
hedzsooo
Akkor adjak ki csak PC-re egyenlore, ha olyan jo, akkor vesszuk majd mint a cukrot, v. mint pl. a Witcher 2-t PC-n. :D
1.
1.
falselight
én ráuszítanám michelre psfanboyt, aki majd jól bebizonyítaná neki, hogy a ps3 semmivel sem marad el egy korszerű pc-től.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...