PSN Pass kell az Uncharted 3 multijához

  • Írta: InGen
  • 2011. október 3.
  • Hír
Link másolása
Éppen csak pár hírrel lejjebb írtunk arról, hogy a kalózkodás néha akár hasznos is lehet, de úgy látszik, a Sony nem ért egyet a dologgal. Sőt, a használt játékok árusítását is igyekeznek visszaszorítani a PSN Pass használatával, melyet az epekedve várt Uncharted 3 is bevet majd.

A Sony nagy reményekkel indította el a PlayStation Network Pass programját, a cél pedig egyértelmű: valahogy gátat szabni a használt játékok árusításának, vagy legalábbis némi extra pénzt legombolni arról, aki másodkézből szerzi be az árut. A rendszert eddig a Resistance 3 használta, azonban most megtudtuk, hogy az Uncharted 3 is így fog működni.


A Sony spanyolországi szoftvermenedzsere, Juan Jimenez erősítette meg, hogy szükségünk lesz PSN Passra ahhoz, hogy belevethessük magunkat Drake kalandjainak online multiplayer részébe. Minden eladott példányhoz jár majd egy kód, amit aktiválva elérhető válik a többjátékos mód. Azok pedig, akik használtan vették a játékot, kénytelenek lesznek online 10 dollárért vásárolni PSN Pass kulcsot - már ha az Uncharted 3 multijára kíváncsiak.

Habár egyelőre csak ez a két játék használja a PSN Passt, a Sony elmondása szerint a jövőben egyre több cím esetében igyekeznek bevetni a rendszert.

17.
17.
Vopesz
#3: Akkor légy okos, és add el az online passodat olcsóbban, mint ahogy a kiadó árulja. Ha nem is sok, de legalább valami visszajön az árból :)
16.
16.
koffein
pont ez az a játék amit első nap fogok megvenni. Úgy hogy ez nem érint.
15.
15.
shatterhand
A multija most már egyre inkább nem tetszik. Visszafejlődött ezerrel.
Szerencse,hogy itt a single része a fontos.
14.
14.
armino8
#12: Alapjáraton egyet értek az online pass-al mint gondolat,persze azt is tudom,h nincs mindenkinek pénze új játékra,én ezért szelektálok,hogy mi az a cím amit ténylegesen érdemes megvenni.Emellett nem tartom korrektnek,hogy ugye nincsenek egyenlő feltételek...Oké legyen online pass,de akkor magyar acc-al is tudd beírni,persze nem csak itthon sok helyen is probléma,hogy nem tudod bereggelni magad,hanem kamu címeket kell megadni...Nonszensz kicsit...
13.
13.
ferikesz
#3: szentem azért probáld ki a multit mert kurva jok az uncharted-eken.+ csak wifi kell hozzá meg egy account
12.
12.
kismajas
akkor most már jó lenne hogy a sony csinálna magyar stort is hozzá hogy ne külföldi accal kelljen játszani.
11.
11.
Kumite
#3: Azzal is kifizettetik a láncfűrész fejlesztésének árát bármelyik játékban, aki csak késsel megy és soha nem a láncfűrésszel...
10.
10.
DollSyndrome
Szerintem túl fogom élni.
7.
7.
armino8
Ez azt jelenti h akkor magyar acc-al nem is tudok majd multizni hiàba veszem meg?
6.
6.
ilor14
#3: vedd meg használtan így ők nem jutnak több bevételhez neked meg előnyös :Đ
4.
4.
ReNegAdE
#3: Igazad van!Kéne egy olcsóbb pass nélküli változat is!Így lenne igazságos!
3.
3.
Ezzel csak az a bajom, hogy én aki soha a büdös életben nem multizom akkor miért nem kapom 10 usd-vel kevesebbért az új játékot ? Valahol ez is pofátlanság, hogy azzal is kifizettetik a multit aki nem is játszik vele... :(

#1: Érdekes, ha igaz amit állítólag mondott az ürge. Már most is minden játék-fejlesztő és kiadó is egyetért abban, hogy drágák a játékok :) Nem merném konkrétan kijelenteni, hogy egy esetleges mindenre kiterjedő árcsökkenés egyértelműen emelné automatikusan az eladásokat, de az ellenkezőjében szinte biztos vagyok ! :(
1.
1.
Playstation3_GameR
Nem csak a Sony indult el ezen az úton, mindenki. Már az F1 2011 is így érkezett, online játékhoz kell a pass. Az EA egyik embere kijelentette, hogy keresztúthoz érkeztek, vagy minden játékuk árát emelik, így kompenzálva a csereberével/használtpiaccal kieső hasznot, vagy pedig online pass-hoz folyamodnak, így szerezve extra bevételt.

Ez már visszafordíthatatlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...