Élőszereplős trailerrel erősít a Forza Motorsport 4

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 4.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kapott a Forza Motorsport 4, ráadásul az eddigiekhez képest némileg szokatlan módon alig látunk valamit a játékból - ezúttal egy nagyon hangulatos élőszereplős anyag van terítéken, amit nem mellesleg Jeremy Clarkson, a Top Gear atyaúristene narrál. A demó is kijött, próbáltátok már?

A Forza Motorsport 4 ugyan csak a jövő héten jelenik meg, kipróbálni már most ki lehet, a játék demója ugyanis tegnap vált letölthetővé az Xbox Live-ról. A csomag 1,27 GB-ot nyom, a Bernese Alps pályán csapathatjuk Quick Race módban, és olyan verdák közül válogathatunk, mint az 1970-es Mercury Cougar Eliminator, a Kia Cee’d, a 2011-es Subaru WRX STI és a 2011-es Ferrari 599 GTO. A demó egyelőre a Gold-előfizetők kiváltsága, de egy hét múlva az ezüst felhasználók is elérhetik.

És akkor az új trailer: a közel háromperces anyag élőszereplős, és annak ellenére, hogy a kép teljes őrületet mutat, a zene rendkívül békés, teljesen kikapcsol bennünket. A narrációért Jeremy Clarkson, a Top Gear műsorvezetője felel, a végleges játékban is ő fog okítani bennünket, ha minden igaz.

Köszi, LnB!

13.
13.
vincze1211
#11: 2 biztosan.Szal kezd el beszerezni azt a hdd-t
12.
12.
spaza
#9: Valóban! :)
bocsesz...
11.
11.
ricsi217
valaki nem tudja hogy hány dvd-és lesz a forza 4 mert ha 2 vagy 3 oakkor be kell szereznem egy hdd-ét
9.
9.
LnB
#8: "A narrációért Jeremy Clarkson, a Top Gear műsorvezetője felel"

Nem olvastad végig a cikket. De Jeremy fogja az Autovista módban is bemutatni az autókat.
8.
8.
spaza
Nem Jeremy Clarkson nyomja a szöveget? Tudjátok a topgíres arc...
Bejövős az akcentusa. :D
7.
7.
Scorpion87
Na leszedtem a demo-t, kipróbáltam a bökőst az Italiát meg a WRX-et. Nagyon várós, gyönyörű grafika, jó irányítás, csak egyetlen kifogás:
Kedves Turn10! Könyörgöm, nézzetek meg egy Codemasters versenyjátékot (Grid, Dirt)! Mit láttok a belső nézetben? Pontosan, a pilóta ott tekeri a kormányt, nem úgy mint itt, hogy csak beleránt vagy egytized fordulatot. Ez már a 3-ban is zavaró volt. Mondjuk csak apróság, nem rontja le a játékélményt, de nem lett volna nagy cucc megcsinálni kicsit élőbbre a belső nézetet. (Mondjuk most már legalább lenyúl váltani a pilóta.
6.
6.
hakydakillah
5. sok volt a szám, elírtam :-D Inkább úgy mondanám, az eddigi összes rész CE volt nekem, csak a F4 lesz most sima.
5.
5.
LnB
#4: Na most melyik Forzáról beszélük 2?3?4? :D GOW EEdition az szép csomag, biztos jól mutat a polcon, bár én sose vittem végig egyik részt sem :) Mostanába, hogy kijött a Gow3 nekiálltam az 1-nek de nem hat meg annyira :) De Forzával elleszek nagyon sokáig.
4.
4.
hakydakillah
3. F2 az volt, de most GOW3 Epic Edition-re ment a pénz, Forza 3 csak sima verzió lesz.
3.
3.
LnB
#2: Te is gyűjtőibe rendelted elő? Nekem Maserati Granturismo jobban tetszene :)
2.
2.
hakydakillah
1. Pontosan így vagyok vele én is, csak olaj lenne a tűzre :-)

Ez a trailer mondjuk nekem inkább NFS hangulatú, de tetszik. Adhatnának egy ilyen kocsit Collector Edition csomaghoz :-)
1.
1.
LnB
Lehet ki sem próbálom a demót. Elő van rendelve, jövő hétig csak kibírom már :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...