Korhatáros nextgen játékon dolgozik a Rare?

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egykoron a Rare csapata meghatározó stúdiónak számított a játékiparban, manapság viszont olyan címekhez "alacsonyodik le", mint a Kinect Sports. Pedig a pletykák szerint már készülnek az igazi visszatérésre, hiszen minden jel szerint egy felnőtteknek szánt játékkal készülnek a következő generációra.

A híreszteléseket a brit Xbox World 360 magazin szellőztette meg, a Rare-es felvetések mellett, a Microsofthoz közeli más stúdiók jövőbeni munkái felől is megosztott velünk pár érdekes részletet. A magazin szerint a Lionhead és a Turn 10 is javában dolgozik már a saját "Xbox 720" nyitócímén. Könnyen lehet, hogy minden szóbeszéd igaznak bizonyul.

A Rare legutóbb beállt rutinmunkát készíteni, amikor elkészítette a Kinect Sportsot, de őszintén reméljük, hogy a következő generáció startjára legalább egy új Perfect Dark-epizóddal, netán egy új Kameoval, esetleg a Banjo Kazooie következő részével rukkol majd elő. Semmi nem biztos.

Nem nagy meglepetésre Peter Molyneux csapata, a Lionhead is javában dolgozik már a következő generáción, pedig még két Fable-játék lát napvilágot Xbox 360-on. Ezek közül az egyik a kinectes Fable: The Journey és talán a Fable 4. Előbbi a következő évben lát napvilágot, de biztosak lehetünk benne, hogy a nextgen címük is kellő innovációt hordoz majd magával.

A Forza Motorsport atyjai, a Turn 10 sem akar lemaradni az új konzol debütjéről, ebben a generációban már három autós címet készítettek el, a Forza 2-3-4-et. A legutolsó e hét pénteken landol a boltokban, Kinect-támogatással. Szintén sanszos lenne, ha a Forza 5 már a Microsoft következő generációs platformjára készülne.

Senki ne vegye készpénznek az itt leírtakat, csupán egy angol magazin esélylatolgatásáról van szó, még ha belső forrásokra is hivatkozik. Mikor mutathatják be az X360 utódját? Leghamarabb a 2012-es E3-on, bár ezt semmi nem igazolta még.

11.
11.
Mortis
Pedig azt hittem végleg elkényelmesedtek...Mondjuk az érdekelne, hogy az is Kinect-re készül e(elvileg a 720-ba már be lesz építve, ugye) vagy előállnak valami hagyományosabbal.
10.
10.
Elcijas
#1: Mekkora game! Én is pont erre gondoltam, Conkert 2-t a jó népnek! :D
9.
9.
ReNegAdE
#6: Max ha a Kinect megfelelőnek találja az életkorodat majd!:)
8.
8.
shatterhand
Nem ez az a cég amelyik akkora sztár volt,hogy a micro kivásárolta?
Azt annyi is volt nekik. Nem ugrik be semmi emlékezetes tőlük.
7.
7.
shooter1234
#6: Erről a "korhatáros" kifejezésről nekem is valami hasonló dolog jutott eszembe. :)
6.
6.
Vopesz
Hmm, készül a Kinect Sex Villa megnyitható cuki állatkákkal?
5.
5.
A Perfect Dark Zero, az elsők között volt, amiket Xbox360-ra vettem, anno! Nem bántam meg!
4.
4.
brianaspirin
számomra a legjobb rare játék mindig is a killer instinct marad
3.
3.
Jinbobo
Legutóbbi rare játék amivel játszottam, kb 10éve, az Battletoads volt, nintendón, ó hogy az milyen jó game volt! Jöhetne egy konzolos felújítás róla!
2.
2.
supair
Ők bizony!
Isteni hangulata és durván ütős humora volt!MULTIVAL!!!!!!!
Kérjük szépen!
1.
1.
ReNegAdE
A Conkert nem ők csinálták?Na az komoly lenne egy új generációs gépre!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...