Pofás új képeken a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar kidobott egy raklapnyi screenshotot a jövőre érkező Max Payne 3-ból. Ha eddig kételkedtél abban, hogy a stúdió saját fejlesztésű motorja már kissé öregecske, el kell, hogy szomorítsunk - tényleg kellően pazar, már-már filmszerű vizualitást köszönthetünk a játékban.

S ha a játék legalább feleannyira hozza az előző részek noir hangulatát, már akkor nyert ügyünk van. Elég a trollkodásból: a képfelhozatalban látható visszaemlékezéses fejezetek pillanatait tényleg átjárja az a hangulat, amit a Max Payne első két része nyújtott számunkra. A jelenkori, sörhasas szegmensekre meg tekintsünk úgy, mint egy modernkori vérgőzös akciófilmre. A Max Payne 3 2012-ben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, az Alan Wake-láz hiányában távol maradt Remedy nélkül. A finnek munkássága meghatározó része lett a TPS-játékok jelenkori formájának.

19.
19.
d15a5t3r
Hangulatos képeket kaptunk! Az elsőt imádtam, a második is klassz volt! A képek alapján azért csak marad valamicske abból a komor, lehangoló feelingből.
18.
18.
Quent1n
#17: 2011-ben igen nevetségesen sok. :) Nem nagy elvárás (és technikailag is semmiség), hogy ha rákattintasz egy képre akkor nyissa meg nagyban ugy, hogy a körülötte lévő rész elsötétedik, aztán ha bárhova kattintasz bezáródik a kép. Ha meg valaki be akar mászni a galériába az úgyis be fog.
17.
17.
sumo
Nem értem, mi ez a fene nagy hiszti a képnézegetővel kapcsolatban. Nem a legjobban kitalált dolog, de négy kattintás az egérrel, és nézheted a képet. Vagy ez túl sok?
A játékot meg kíváncsian várom, remélem lesz olyan jó mint az előző részei.
16.
16.
TEEBEEX360
Hát szerintem ezt a részt kihagyom. Nagyon nem jön be. Kár érte. :(
15.
15.
#14: Elnézést a multipostért, de a hozzászólás szerkesztése is nagyon rég óta téma :))))

Amúgy meg azt elfelejtettem, hogy a klikk után új felugró ablakban mutassa a képet, ne kelljen állandóan "visszáznom", vagy feleslegesen két kattintással: jobb+megnyitás új lappal nézegetnem, mert ez így baromi kényelmetlen ! :(
14.
14.
Nos, talán nem véletlen, hogy mindenki siránkozik, mert ez a kép nézegető rendszer úgy rossz ahogy van ! :( Nekem pl. az indexes megoldás is tökre bejön: egy klikk a képre és máris látom nagyban, és van oda vissza lapozós és preview, hogy tudjak navigálni. Annál több nem kell, de legalább annyi.

on: nekem ezek a képek alapján olyan, mintha a Kane&Lync3-ból készült képek lennének :)))
12.
12.
LtK
Ha képes hír van a kommentek negyede legalább a képnézegetőről szól, hogy mekkora szar =D ami teljesen igaz is. Nem értem miért nem csinálnak vele valamit =)
11.
11.
givi6
Jókor játszottam ki a 2. részt, remélem hozzák a színvonalat a 3. részben is.
10.
10.
shatterhand
#2: az meg a másik indok,hogy miért nem néztem én se többet 2 képnél:))
9.
9.
shatterhand
Nekem ez tuti vétel. Nem is kell videókat néznem róla.
Szerencsére nem vagyok finnyás.
8.
8.
metercsiken
A képes rendszer tényleg elég gáz, de a játék az JÓ lesz! : )
7.
7.
DollSyndrome
Nagyon ütősek a képek! Várom mint a....a....mint valami természetfölötti jelenést!
6.
6.
Malackutya
Én sem szeretek képeket nézni itt. Ha nem a facebookos nézegető,akkor nyissa meg egy felugró ablakban esetleg új lapon a teljes méretű képet és kész. Mellesleg a játék nekem tetszik,még a kopasz trikós jelenetek is. Narancssárgás színekkel,a lemenő nap alatt küzdeni a bádog házak között,azért annak is van egy nyomasztó feelingje!
5.
5.
Slik
én sem szeretek itt képeket nézni... úgy kéne megoldani mint facebookon
4.
4.
Quent1n
#2: +1 én is elhatároztam, hogy amíg nem fejlesztenek addig inkább máshol nézek képeket a játékokról :)

A játékra kíváncsi leszek a képek még nem győztek meg de okozhat kellemes meglepetést. Remélem nem lesz nagyon "Rockstaros" :)
3.
3.
Necreon
#2: +1. Én rég nem nézek semmi képet GK-n, mert még a GSO-nál is rosszabb galéria rendszere van. És nem, nem a reklám zavar amit MINDEN alkalommal feldob egy üzenettel, hogy hetente csak egyszer dobjuk majd fel.
2.
2.
goblinfing
Csak azért se nézem meg a képeket mert 5x kell rá kattintani hogy lássam
1.
1.
giga321
Nagyon jó lesz én már várom mint állat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...