RAGE és Dark Souls launch party lesz ma este

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Érdemes úgy tervezni a péntek, azaz a ma estét, hogy útba ejtitek a Club 4 Players konzolkocsmát is: hét órai kezdettel RAGE és Dark Souls launch party lesz, ahol nyereményjátékok, móka és kacagás várja a látogatókat. Természetesen az új játékokat is ki lehet próbálni - ott a helye mindenkinek!

Reméljük, nem árulunk el újdonságot azzal, hogy ma esedékes a RAGE és a Dark Souls európai megjelenése, amit a játék hazai forgalmazója méltóképpen szeretne megünnepelni: közös launch partyt tart a két címnek, ahol nemcsak maguk a játékok, de különféle versenyek és nyeremények várják az odalátogatókat: ha ügyes és szerencsés vagy, poszterekkel, Dark Souls kapucnis pulcsival, sőt magukkal a játékszoftverekkel térhetsz haza!

A buli MA este lesz, 19 órakor veszi kezdetét a Club 4 Players konzolkocsmában, s bár a flyereken megtalálható minden infó részletesen, támpontnak annyit elárulunk, hogy Budapesten, a hatodik kerületi Ó utcában kell keresni a helyet. Nézzetek el oda, érdemes lesz!

9.
9.
adriano28
ITT VAGYOK A BULIBA ... DENEM MAAA XDD
8.
8.
Mortis
Köszi a korai felhívást. Nem is tudom mit tennék ,ha aznap írnátok...hopsz. :)

Érdekelne, de játékos illetőségű havert azért általában győzködnöm kell 3-4 napot, szóval ez tárgytalan, de kellemes szórakozást annak, aki kilátogat.
7.
7.
g.man580
#6: Igen kihagytam a mondandómból hogy én a pc-s verzióra gondolom. Azt tom hogy a konzolos verziók jól futnak és ez pc felhasználóként még jobban zavar! :S
6.
6.
Scoo
"Próbáld ki a játékot 3 LCD TV-n és 1 Full HD projektoron PlayStation 3 és XBox 360 gépeken!" Konzol gépek lesznek. Nem lesz ott semmi féle bug. Gondolom az ajándékok se pc-s cuccok lesznek.
5.
5.
g.man580
Még jó hogy mielőtt kiadtam volna 10k Ft letöltöttem és megnéztem hogy milyen. Nem is tudom mit csináltam volna ha megveszem és látom hogy ennyire bugos meg crashel a játék!
3.
3.
giga321
2.
2.
Vagy osztanak egyből patchet is, vagy ott helyben meg lesznek verve :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...