Decemberben folytatódik az Infinity Blade

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Még egy hiányosságunkat pótoljuk: a keddi nagy iPhone-bejelentésen bemutatták az Infinity Blade folytatását, ráadásul az első látnivalókat is azonnal nyilvánossá tette az Epic. A játék egész elképesztően néz ki, és természetesen nemcsak az iPhone 4S-tulajok kiváltsága lesz.

Aki lemaradt volna az iPhone 4S bemutatójáról, itt utána olvashat, a HWSW-s srácok remekül összefoglalták a lényeget. A Let's talk iPhone parti keretein belül az Epic is készült bejelentéssel, bemutatta az Infinity Blade második részét, ami még jobb és még szebb lesz elődjénél az ígéretek szerint.

Bár az iPhone 4S-ben új processzor lesz, mielőtt bárki megijedne, a játékot nem a központi egységhez igazították, hanem az iOS 5-höz, ami az iPadeken kívül fetelepíthető a harmadik és negyedik generációs iPod Touchra, illeve az iPhone 3GS-re és az összes később megjelent iPhone-ra. A játék fejlesztését továbbra is a Chair Entertainment végzi, a grafikáról pedig az Unreal Engine 3 gondoskodik: látvány szebb, mint korábban, s bár a játékmenet állítólag nem változott számottevően, tartalmi újdonságokra biztos lehe számítani. Megjelenés december 1-jén.

 

 

Az Epic egyúttal azt is bejelentette, hogy az első részhez ingyenes frissítést adott ki, amiben egy új ellenfél, továbbá új kardok, sisakok és pajzsok kaptak helyet. A csomagot lehet tölteni, bónuszként a rajongók ízelítőt kapnak az Infinity Blade II-ből és Infinity Blade: Awakening című regényből is, amit Brandon Sanderson írt.

4.
4.
givi6
#3: Igazából hülye vagyok, nem olvastam végig a hírt !
De biztosan lesz olyan game amit csak 4s-re adnak ki... full grafóval.
3.
3.
givi6
#2: Az Iphone 4 már (szinte) az Xbox360 grafikáját hozta, és ez gondolom már ez Iphone 4s re fog készülni.Az iphone 4s több mint kétszer erősebb ( az apple-hu-n hétszer erősebb a grafikai erő, ami jóval jobb grafikát eredményez)) mint az 4, és nagy égés lesz mikor a kis teló lealázza majd a konzolokat.
2.
2.
Speper
PS2 grafika már a telefonokon! :) Jövő ilyenkor már hol fogunk tartani? :D
1.
1.
robi009
szeretjük ezt a játékot nagyon letud foglalni unalmas óráimban !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...