Infinity Blade IPHONE

Brutálisan látványos, Unreal Engine hajtotta akció-szerepjáték a Shadow Complexet is jegyző Chair Entertainmenttől - megjelenése iPhone 4-re és iPod Touchra.
Típus: Akció, Kardozós, RPG

Amikor a Fortnite és az Infinity Blade találkozik

Két korszak és két teljesen eltérő zsáner találkozik a Fortnite legújabb frissítésében. A battle royale-játék hetedik szezonjában érkezik az a legendás kard, amivel az Epic Games a mobilpiacon is utat tört magának.

Úgy néz ki, jön a kinectes Infinity Blade

Fix infóink még nincsenek ugyan, de nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra, illetve Kinectre költözik az Infinity Blade. További érdekesség, hogy egyelőre Kína-exkluzívnak tűnik a projekt.

Ingyenes az Infinity Blade

Nem mai darab az Infinity Blade, viszont most (már megint?) ingyen tölthető le az Apple-kütyükre. Ha konzoljáték színvonalú látványt keresel az okostelefonodra vagy a tabletedre, itt meg is állhatsz.

Jön az Infinity Blade 3?

Hivatalos bejelentés ugyan még nem volt, de a sorozatot jegyző Chair Entertainment egyik munkatársa már beleírta a nyilvános önéletrajzába az Infinity Blade 3-at, így joggal bízhatunk a dologban.

Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.

Decemberben folytatódik az Infinity Blade

Még egy hiányosságunkat pótoljuk: a keddi nagy iPhone-bejelentésen bemutatták az Infinity Blade folytatását, ráadásul az első látnivalókat is azonnal nyilvánossá tette az Epic. A játék egész elképesztően néz ki, és természetesen nemcsak az iPhone 4S-tulajok kiváltsága lesz.

GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.

E3 2011: Tízmilliót hozott az Infinity Blade

Az Epic Games által kiadott Infinity Blade bebizonyította: iPhone-ra is lehet olyan játékokat kiadni, mint a kézikonzolokra, és ebben az Unreal Engine is a támogatására volt szerencsére. Úgy látszik, a játékosok ezt maguk is aláírták: az Infinity Blade tízmillió dollárt kaszált.