The Legend of Zelda: Skyward Sword triplázás

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 8.
  • Videó
Link másolása
A Wii-felhozatal egyik leginkább várt címe idén kétségkívül az új Zelda, a rajongóknak pedig már nem is kell sokat várniuk rá: novemberben megjelenés, addig is itt van három videó, hogy fokozza az előzetes izgalmakat. Az egyik egy feature-t, a másik egy helyszínt mutat be, a harmadik pedig maga az intro.

Az első előzetes azt mutatja be, amint Link a kardját varázsvesszőnek használja, és úgy keresgél a továbbhaladáshoz - talán még vizet is tud majd fakasztani, ki tudja. A második trailerben a nem túl barátságos Skyview Temple mutatkozik be, pókok (és pókhálók természetesen), denevérek és csontvázak keresztezik majd itt az utunkat, nem lesz egy leányálom, az tuti. Az utolsó videó pedig maga a játék intrója: a felvétel nem túl friss, viszont most már legalább angol felirattal is megtekinthető a YouTube-on. Köszi, giga321!

9.
9.
pantera101proof
amiért érdemes wii-t venni: supermario bros./ super mario galaxy 1,2 / twilight princess , skyword sword / rayman origins/ és még tuti talál magának az ember olyat ami érdekli . Én pl.nagyon örülök, hogy nem Xbox-ot vagy Ps3-at vettem.
Csak a banjo kazooie-t hiányolom a Nintendo-tól :S
8.
8.
Kumite
#7: 36-ért újat adnak boltból, garanciával Motion Plus-szal, Wii Sports és Wii Sports Resort -tal fehérben vagy feketében. Előrendeled hozzá a limitált Zeldát +15500-ért és máris 2 darab Motion Plus-os kontrollered van (már csak egy Nunchuk kell a 2 játékos cuccokhoz a teljes összképért), és hozzá egy olyan Zeldád, ami nagyjából soha, de soha nem veszíti el az értékét, szinte ugyanannyiért lehet bármikor eladni, mint amennyiért vetted.
7.
7.
p3ti
Na pl. a zelda sorozatért kár hogy nincsen wii-m .. Na meg a House of the dead illetve a resikért , az 2en nagy party :) De ami késik nem múlik , lehet év végén veszek 1 Wii-t , már úgyis az ember után vágják .
5.
5.
Kumite
#2: Vaterán veszel egy Wiit használtan Remote Plus-os kontrollerrel, lősz hozzá egy Twighlight Princesst, megveszed újonnan ezt is mellé, pár hónap múlva meg eladod az egészet. Az egész művelet végén kb. 5000 mínuszba jössz ki, ami épp két mozi + popcorn árát sem éri el ;)
4.
4.
mephi
Pont most játszom a Twilight Princess-t. Jöhet majd ez is :)
Csak a Zeldáért megéri Wii-t venni.
2.
2.
sherex
az ilyenekért szeretnék wii-t "szip,szip"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...