The Legend of Zelda: Skyward Sword

Folytatódik a The Legend of Zelda a Nintendo Wii-n. Az új rész megannyi érdekes újítással várja a rajongókat.

Holnap újabb Nintendo Directet tartanak

A Nintendo hamarosan leleplezi az idén télen érkező Switch-játékait egy Nintendo Direct-adás keretein belül.

Brit toplista: senki sem előzte meg az F1 2021-et

Úgy tűnik, a hétvégi magyar nagydíj alatt is kitartott a Forma-1-es láz a briteknél, ugyanis ezúttal sem tudta egyik másik induló sem lekörözni a Codemasters játékát az aktuális toplistán. Az új Zelda is magabiztosan megtartotta az ezüstérmet.

Brit toplista: az élen száguld az F1 2021

A nyitóhétvégéje alatt csak ezüstérmet szerzett a Codemasters Forma-1-es játéka, az elmúlt héten azonban a száguldó cirkusz beelőzte az új Zeldát is. A legfrissebb készleteknek hála jól teljesítettek a PS5-játékok is.

Brit toplista: a Skyward Sword az elmúlt hét bajnoka

A Nintendo múlt héten piacra dobta a The Legend of Zelda: Skyward Sword ráncfelvarrott változatát, a HD-kiadás pedig egyből a brit dobozos játékeladások élére tört – ez a negyedik Zelda-játék, ami első helyet ér el ezen a toplistán.

Launch traileren a Zelda: Skyward Sword HD

Ugye nem gondoltátok, hogy épp a premier előtt hagy minket The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-látnivalók nélkül a Nintendo? A játék holnap landol a boltokban, ennek apropóján pedig befutott a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan begördülnek a Codemasters legújabb Forma 1-es járgányai, és Link is visszatér egy régi kaland felújított változatához. Lássuk, milyen megjelenések várnak ránk az elkövetkező hét napban!

Trailert kapott a Zelda: Skyward Sword HD

A Nintendo alaposan megtolja a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD marketinggépezetét a premier előtti hetekben, az imént érkezett egy újabb kedvcsináló a Wii-s epizód újrázáshoz.

Zelda: Skyward Sword HD - egy csokornyi előzetes

Már csupán két hetet kell várnunk a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD megjelenésére, amire a Nintendo egy maroknyi új előzetessel készít fel bennünket. Nézzük meg közelebbről, hogy milyen újdonságokat tartogat a Switch-játék!

Zelda: Skyward Sword HD - amit tudni érdemes

Hamarosan újra átélhetjük Link kalandjait a Skyward Swordban, a Nintendo pedig felkészülésképp kiadott egy négyperces videót, hogy minden lényegesre emlékeztesse a leendő játékosokat.

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.