Rekorder lett a Red Orchestra 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a fejlesztő Tripwire Interactive szemében biztosan, a stúdió szerint a játék két nap alatt több pénzt hozott a konyhára, mint az előző rész összesen - persze elismerték, maga a program nem volt tökéletes a megjelenéskor, viszont azóta számos hibát kigyomláltak belőle a patchek segítségével.

A Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad megdöntötte a Tripwire Interactive saját rekordjait, a játék két nap alatt több bevételt termelt, mint az elődje a teljes pályafutása, öt év alatt, a második világháborús FPS ráadásul háromszor olyan jól teljesített, mint a srácok előző munkája, a 2009-es Killing Floor. Bár a pontos számoknak híján vagyunk, ezt például a hazai toplisták alapján is meg tudjuk erősíteni - a Red Orchestra 2 itthon letarolta az eladási toplistákat.

 

A Tripwire mindezek ellenére elismerte, hogy a rajt közel sem volt zökkenőmentes, a játékosoknak számos hibával kellett megküzdeniük, amik javításán a fejlesztő a boltokba kerülés óta folyamatosan dolgoznak. Javítottak a matchmaking mechanizmusán, befoltoztak több hibát, jól működik a VoIP, és a stabilitás és a teljesítmény korrektebb lett - erre egyébként mi is sokat panaszkodtunk a tesztünkben.

A Tripwire legutóbb a statisztikákkal, a fejlődéssel és a rangsorolással foglalkozott: a srácok kiadtak egy frissítést, ami megoldotta a korábbi problémákat, a javítással viszont a korábbi eredmények is elvesztek - ezért elnézést kértek, nem volt egyszerű a döntés, mondták, de a tökéletes játékélmény érdekében muszáj volt meghozniuk ezt is. Az érintetteket dupla XP-vel kompenzálják, amíg visszafejlődnek, és egy saját achievementet is kapnak "In B4 Reset" néven.

6.
6.
goblinfing
ha optimizálást ne basszák el jó lett volna..
5.
5.
Gurren
remélem ezután nekifekszenek a killing floor 2-nek
4.
4.
kharami
#2: Amúgy mekkorák multiban a pályák?
3.
3.
kharami
#2: Hát nekem egy Athlon x4 es 635 3.2 4gb ram és egy giga 5870oc-m van?! Remélem ez azért elviszi! Nemsokára lejön és megnézem, bár multit igy nem tudom sajnos kipróbálni de azért több lövésem lesz róla mint a cikk alapján!:)
2.
2.
Goofey84
Nagyon jó a multija, de csak akkor vedd meg, ha erős géppel rendelkezel
1.
1.
kharami
Hát nem tudom! Lehet "kipróbálom" és ha átjön akkor teszek egy buy próbát vele, bár a teszttől nem voltam elragadtatva!:/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...