Heroes & Generals bejelentés a Hitman alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha már ennyit Hitmaneztünk ma, illik szót említeni a 47-es ügynök egykori fejlesztőinek új játékáról, a Heroes & Generals című, böngészőben futtatható második világháborús FPS-ről. A projekt nem az IO Interactive-nál készül, hanem az onnan kivált Reto-Moto srácai dolgoznak rajta.

A Reto-Moto annak idején beolvadt az IO Interactive-ba, majd egy kis Hitman után, mikor az Eidos felvásárolta a céget, a srácok úgy döntöttek: kiszállnak és újraalapítják egykori csapatukat. Most mutatták be első játékukat, a Heroes & Generals egy második világháborús, böngészőben futtatható FPS lesz, ami még idén megjelenik.

Az online-orientált anyag érdekessége, hogy nemcsak egyszerű bakaként működhetünk közre a történelmi csaták eldöntésében, hanem stratégiai tisztként is - értelemszerűen ilyenkor nem belső nézetből kell lőnünk az ellenségre, és nem is a tankokkal kell randalíroznunk, hanem megkapjuk a teljes térképet, és így utasíthatjuk a többieket a továbbhaladást illetően. A játék alatt a srácok saját fejlesztésű Retox motorja fut, ahogy azt a fenti videó is példázza, az engine remek látványt és hangzást biztosít annak ellenére, hogy egy böngészőben is vígan elmuzsikál.

A Reto-Moto szerint a Heroes & Generals egy "Mass Participation Game", ami nemcsak arra utal, hogy rengetegen hozzáférhetnek és játszhatnak a játékkal, de a közösség minden lépéséről visszajelzés készülhet, ami később a projekt üdvösségére válhat. Az alfatesztre itt lehet majd kulcsot igényelni, igaz, jelen pillanatban nem működik a hivatalos weboldal.

8.
8.
Senshi
nah végre valami ígéretes játék. :) fel is iratkoztam.
7.
7.
Dac4
Nekem is plz kéne egy Invitation key vagy hogy kell igényelni ?
5.
5.
goblinfing
#4: küldenek talán..de csak talán..
4.
4.
Yossarian
Hi skacok, ha regisztrálok, honnan szerzek hozzá "Invitation key -t"? Köszi!
3.
3.
goblinfing
Így kéne hogy ro2 kinézzen
2.
2.
wildláma
1.
1.
givi6
Teljesen el vagyunk halmozva jobbnál jobb hírekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...