NFS: The Run - helikopterek, jön a kedvesem

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Videó
Link másolása
Mindig az a fékevesztett hajsza: a mai arcade autós címekben már nem elég a fair küzdelem, a békés körözgetés, a játékgyártók úgy próbálják csukva tartani az ásításra kész szánkat, hogy olyan akciófilmes vonatkozásokkal rakják teli portékájukat, amire megdobban a szívünk. Ez lett az NFS-sel is.

A helikopterek fényszorói a távolodó csúcsverdát fürkészik, a derék yard fánkzabáló sorkatonái a nyomunkban loholnak - végig az Egyesült Államokon. Hősünk olykor elhagyni kényszerül az autóját és gyalogszerrel menekül tovább. Hogy tudjuk majd lerázni a helikoptert? Egy sor mód van rá, persze a QTE-szegmensek kellően kidolgozottak lesznek. Itt az új trailer, nem játékmeneti, inkább az a mozizós CG-fajta.

22.
22.
Nathan
király lesz de nem veszem meg inkább a HP-t :D
21.
21.
Scorpion87
#20: Szerintem a HP már kicsit messzire ment az árkáddal. Ok hogy árkád, de azért ne annyira, hogy az egész játékot ki lehessen tolni fékezés nélkül. Az U2, MW, Carbon is árkádok voltak, de abban legalább a látszata megvolt annak, hogy autót vezetsz. HP meg csőgáz, kézi, ívrerak, nitró, csőgáz... - ennyi a játékmenet.
20.
20.
Hubert Cumberdale
#19: Végül is bele gondolva a Hot pursuitban is nulla volt az értéke a realitásnak. Még sem volt annyira szar. Nekem kifejezetten bejött, igazából csak unalmas lett a végére, hogy csak menni kell és cső. Na mindegy
19.
19.
Hubert Cumberdale
#16: Ha jól emlékszem végül szőnyegbombázás vetett véget az ámokfutásának. Csak 400 körüli az áldozatok száma, de legalább a gyorshajtó sírjára tudták dobni az 5ezres csekket :p A realitást jól leplezik majd a játékban, de nem is azért szeressük.
18.
18.
bledzer
az egyetlen dlog ami ebből az egészből tettszik az a Miura. OMFG OMFG hogy imádom :D
17.
17.
Darox
Mi ez? Split/Second 2? (Jó lenne egy folytatás neki...) Érdekesen hat de majd meglátjuk misül ki belőle.
16.
16.
gamerman15
hát ez totál életszerű.múltkor is mondták a hírekben hogy gyorshajtókra lőttek rendőrségi helikopterből.nem emlékszik senki? XDXD
15.
15.
NereusLaceee
nem lesz belőle olyan verzió ahol a helikoptereket ki lehet kapcsolni? :D Mert ez az egy! ami nagyon nem kéne
13.
13.
kharami
#10: PU még egy jó gém volt imádtam! De ez?
12.
12.
kharami
#11: Én megvettem anno és nem csalódtam! Arcade game de az utóbbi sorozatokból az áll a legközelebb az nfs névhez ha leszámítjuk a kis börnáut beütést!;)
11.
11.
..::RoLiSoAp::..
Érdemes megvenni a legutóbbi NFS-t a hut pursuitot? :O jo game?
10.
10.
vwxyz
Ez a trailer full úgy kezdődik, mint a Porshe Unleashed (NFS5) introja, mikor a garázsban a faszi végig nézi a verdáit!!! :D Aztán amin még röhögtem, hogy ez a pálya ahol versenyeznek és még, hogy egy porschéval mutatják, hát bazd, ez a pálya volt az NFS Porshe Unleashed-be :D:D:D Ez kurvagáz! :D:D:D:D:D
9.
9.
Cuppak
#6 Hát igen.. érdekes, de attól még jó móka lesz.
8.
8.
Scorpion87
#7: Már amikor az elején láttam róla videókat, akkor gondoltam, hogy nem lesz egy nagy eresztés, de gondoltam nem írom le előre, mert van egy kis Most Wantedes beütése, és nekem az volt az első rész amit komolyan elkezdtem tolni, azóta is az az etalon nálam, de sajnos ez nekem egyre inkább az Undercoverre kezd hasonlítani, azt meg kb. 1 órát voltam képes elviselni.
7.
7.
kharami
#6: Na ja bár már a 2002 es hot pursuitban is dobáltak ezt azt a helcsók nade ennyire abszurd nem volt a helyzet! Ez egy trágya halmaz max annyi, hogy szép! Driver SA nál is mondtam mondtam és csak beigazolódott, hogy egy silány valami! Le is került a gépemről és nem is vettem meg!:S
6.
6.
Scorpion87
Persze, helikoptergépágyúval lőnek a gyorshajtókra... Egész eddig érdekelt is ez a játék.
4.
4.
adye
Need For Grand Theft Auto
3.
3.
kharami
Mi ez szar!? Ez Need For Speed?:D Jesszus!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...