A Warhammer Online köszöni jól van

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Mythic fejese, Eugene Evans azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Warhammer Online: Age of Reckoning a terveknek megfelelően működik tovább, dacára annak, hogy az EA inkább a The Old Republicra gyúr rá mostanság. Még nem éri meg ingyenes modellre váltani.

Az aggódó Warhammer-rajongók viszonyla stabil és fizetőképes közösséget alkotnak a szervereken, nem kell attól tartani, hogy a közeljövőben beadná a kulcsot az Age of Reckoning. Eugene Evans a PC Gamernek elmondta, van kiút akkor is, ha a kiadó figyelme inkább a The Old Republicra terelődik.

Amíg van érdeklődés, addig üzemeltetik a játékok háttérbázisát, külön kiemelte, hogy rendkívül büszke arra, hogy olyan sikeres projektek munkálataiban működött közre, mint a 14 éves Ultima Online vagy a 10 éves Dark Age of Camelot. Ugyan felmérték annak lehetőségét is, hogy netán áttérnének a freemium modellre, de kizárták ezt az opciót. Ugyan nagy a kísértés arra nézve, hogy az ingyenesség rengeteg új játékost vonzana, de addig szeretnék támogatni az eredeti elképzeléseket, amíg lehetséges. Magyarán: van elég havidíjas előfizetőjük.

Azért a Mythicnek vannak ingyenes projektjeik is, mint a Wrath of Heroes, mely már eleve free-to-play címnek készült, sőt inkább erre koncentrálnak, mint arra, hogy egy meglévő modellt konvertáljanak át freemiumra.

A Warhammer jövőbeli MMO-frencsájzához tartozó WH40K: Dark Millennium webszájtján egyébként feltűnt a megjelenés dátuma is, mely 2013 máciusát jelöli.

10.
10.
Terawatt
#9: Tervek szerint nincs limitálva a world vs world , kiderült több interjúból is. Akit jobban érdekel a Gw2 pvpje az itt olvashat róla : http://gw2.variance.hu/pvp/
9.
9.
erasmus
#8: Guild Wars 2 World vs World 3 szerver harcol egymás ellen egy pályán ~500 fős limit vagy nagyobb. (Igazából 4 pálya 1-1-1 kezdő rész és a középső az ütköző, de ott tömörül a nagyja majd úgyis)
8.
8.
Yonny
#7: azt a mindenit rendesen megmozgattad a fantáziámat ezzel a Battlefieldes témával :D tényleg mi lenne akkor ha 100megás netek meg nagyon durva server gépek lennének hogy ahelyett hogy bemegyünk 40v40 AlteracValley-zni helyette nyomnánk egy 200v200as lagg mentes háborút egy iszonyat nagy pályán.

Igen lehet hogy ez lehetne a nextgen mmo-k a PvP részének a legjobb újítása és szerintem 5éven belül jönni fognak még olyan nagy mérföldkövek ehhez a stílushoz mint anno 2003-2004ben a WoW meg a LineAge
7.
7.
Sun9us
#4: Szerintem nem arról van szó, hogy nem csinálnak jó MMO-kat, hanem arról, hogy már nem divat. Elmúlt a hőskorszak. Bár egy idő után biztos újra divat lesz, és a srácok a buszon, ismét arról fognak beszélni, hogy mi volt az aktuális sztár gém-ben, és nem arról, hogy mit zúzott cod multiban. De ehhez, most kell egy kis pihi, és jókora technológiai fejlődés. Majd ha mindenkinek lesz legalább 100MBs-es netje, úgy mint most átlagban 1MBs-es, és a szerverek is sokkal bivalyabbak lesznek, akkor simán elképzelhető lenne, hogy mondjuk a Battlefield 10 MMO lenne, és a harc nem sok pályán menne 32 emberrel, hanem az összes játékos 10 ezer vs 10 ezer egy pályán harcolna. (Most nem a standard scifi\fantasy rpg -ben gondolkodtam, mert az is már kissé uncsi.)
6.
6.
Gariss
Én bízok az SW:TOR sikerében, még ha nem is lesz olyan játékosállománya mint a WoWnak, így is legalább 3 hónapra le tudja majd kötni az embereket. Ha elbukik az nem az alapjáték tartalma miatt fog bekövetkezni, hanem a későbbi content patchek hiányában.
Egyébként szerintem az új MMO-k nem a fejlesztés miatt buknak meg, egész egyszerűen a játékosok 2011-ben már túl sok opciót várnak el és azonnali megoldásokra várnak (PL: dungeon finder rendszer, evés-ivás-utazás lerövidítése, városba teleportálás lehetősége,stb).
5.
5.
Lordnekroseth
A többi magát verő cím viszont valóban, szerintem sem lessz igazán emlékezetes.
4.
4.
Lordnekroseth
Egyetértek, bár azért hozzá érdemes jelezni, hogy a star warsos inkább füst mint láng cucc ösze sem hasonlítható egy pl 2003 óta az mmo egyik fogalmát alkotó Lineage 2 vel pl, ami még mai napig öszeségében talán több jáékossal bír mit a wow, már ha az ingyenes szervereket számoljuk.
Vagy ha itt tartunk A guild wars vagy akár at igazán igéretes folytatása, ami egy legalább akkora név szerintem a kategóriában mint a wow. Talán a gw2 őt még a legnegatívabb hozáálással sem itélném feledésre.
3.
3.
goblinfing
2.
2.
Sun9us
Szerintem, valahogy elhaltak az MMO-k. Persze ma is milliók játszanak velük, de valahogy nincs az a pörgés, mint annó a WoW BC-körül. Minden hónapban jött egy WoW gyilkos, aztán eltűnt. Ma meg már Dunát lehet rekeszteni, a különféle MMO-val, de valahogy teljes érdektelenség. Van egy érzésem, hogy az Old Republic, is hamar el fog tűnni. Nyereséges lesz, de semmi több...
1.
1.
Sewray
F2P 4EVER fizetek ha akarok és ha tetszik akkor fizetni is fogok mint pl: APB:R-ben, Vindictus-ban és CrimeCraft-ban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...