10 éves a GTA III, jönnek a mobilos verziók

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Bejelentés
A Rockstar Games bejelentette, hogy idén ősszel lesz tíz esztendős a Grand Theft Auto hírhedt harmadik része, amely 2001-ben látta meg a napvilágot PS2-n, fél évre rá pedig PC-n és az első Xboxon. Az évfordulót úgy ünneplik meg, hogy megjelentetik eme kultikus részt iOS-es és androidos eszközökre.

A mai okostelefonok grafikus teljesítményugrásával minden akadály elhárult attól, hogy korunk mobileszközein is élvezhető minőségben jelenjenek meg az előző generációs konzoljátékok. Két mag hamarosan minden készülékben lesz, így mindenki élvezheti a nyitott világú játékok mérföldkövét, s újra átélhetjük a Rockstar talán legnagyobb sikerét hozó epizódot.

Lássuk milyen eszközökön fut majd a Grand Theft Auto III: iPad 2, iPhone 4S, az androidos készülékeken belül pedig a Motorola Droid X2, a HTC Evo 2, az LG Optimus 2X, a Motorola Atrix és a Samsung Galaxy S2 támogatott. Ugyanilyen OS-t futtató tableteknél az Acer Iconia, az Asus Eee Pad, a Motorola Xoom és a Samsung Galaxy Tab 10.1 használható majd, tehát mindenképpen újabb mobileszközökre lesz szükségünk.

A játékot a hétvégén New Yorkban megrendezésre kerülő Comic-Conon már ki is próbálhatják az érdeklődők. Az évfordulóhoz egy speciális figura is megvásárolható lesz, mely a fő karaktert, a szótlan Claude-ot ábrázolja a bő nadrágjában és bomberdzsekijében.

Nincs kétségünk affelől, hogy a GTA III sikere töretlen, s egyben kikerülhetetlen résztvevője korunk videojátékainak. Megérdemelten vált klasszikussá.

27.
drat576
hogy elszaladt 10 év, elképesztő
26.
gta5
#24: Itt a GTAPLACE itt mindent megtalálsz!! Vagy meg is kérdezheted a Fórumon!
http://gtaplace.hu :) szívesen.
25.
Doc.
#21: Majd az Xperia Play 2-be raknak, így működik ez...
24.
aruha
Fasza hír ! Tudom h nem a Fórumon vagyunk,de ha már a GTA-ról esett szó,mondja már meg nekem valaki hogy a vice citybe ki lehet-e küszöbölni azt a hibát,hogyha beülök egy kocsiba és nyomom a gázt(illetve az előrét) akkor először csak hang nélkül elkezd rázkódni és csak aztán gyorsul !! Ez Bug,vagy vmi hardverproblem ?
23.
JcGross
#22: Még lehet hogy kitalálnak majd valamit. Én reménykedem.
22.
greenmelon
#21: Hát ja, elég ciki, hogy az egyetlen játékra kihegyezett mobilon nem fog menni pont az egyik legnagyobb cím. De az is hihetetlen, hogy perpill nincs játék ami használná mindkét magot, erre paff, ennél meg alapkövetelmény.
21.
JcGross
Lol, nem értem, hogy az Xperia Play-be mért nem raktak 2 magos procit... Pont az ilyen játékok kellenének rá.
20.
Quent1n
#19: Ezek szerint nem. Úgy látszik kell neki a két mag.
19.
greenmelon
Ezek szerint a Galaxy S-en nem is fog futni? :/
18.
Hubert Cumberdale
#6: ohh az ilyen modder kijelentésekben ne bízz annyira azt a karácsonyt lehet, hogy már a gyerekeiddel töltöd, mire megjelenik. xD Ott van pl. a half lifeos source motorral készülő black mesa source. már lassan régebb óta csinálják, mint a duke nukemet. :D
17.
Qbász
GTA már a PSP-n hibátlanul futott, mire fel kell ide 2 magos mobil minimum?
16.
Stranger
#6: Nagyon jó mod... de jó lenne ha GTA5 is ilyen lenne majd.
15.
robi009
most olvastam h iphonra csak a 4S-re jön :(
14.
mysterion
Jöhetne WP7-re is akkor már...
13.
ATi0021
Jó hír, csak kár hogy az én telóm túl gyenge lesz hozzá. :\

Amúgy részemről az is megtette volna ha kiadják HD verzióban a Vice Cityvel együtt. Plusz beleteszik a kivágott karaktereket és küldetéséket is. :)
12.
Quent1n
Lesz egy gyenge hardverigénye telókon :)
11.
strike19
#6: Az a baj ,hogy a legtöbb mód álltalába nem szokta megélni a kiadást.Pedig jó dolognak tartom én régóta várom half life Black Mesa-t,
10.
Gorre
#6: Na ez tényleg fasza lesz.
9.
robi009
mekkora állatmá !! :D királyság ! cj után claude a kedvencem :P
8.
sidcorp
Ez az jöjjön csak android-ra :) SII-re várós. :)
7.
giga321
Óh jee Android. Jöhet .
6.
gta5
Itt egy Vice City rage mod most karácsonykor fog ki jeleni örüljetek! : http://www.youtube.com/watch?v=RFfcCApgsKQ&feature=related
5.
PcSanyko
#4: OFF:Jó újra látni itt! :)
4.
dante92
Nem hogy kiadnák x360-ra meg ps3-ra egy lemezen az összeset HD-ben. GTA 3 a kedvencem!
3.
Yossarian
egyik kedvencen a GTA 4! csak nekem sajnos aPC-részén nem működik a multiplayer opció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...