Nincs tervben újabb Def Jam és NBA Street

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 14.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports új főnöke, Andrew Wilson elismerte, hogy jelenleg nincs a terveik között az, hogy a cég újra visszahozza a Def Jam és az NBA Street sorozatot a köztudatba. A rebootok között meg kell elégednünk a FIFA Streettel és az új SSX-szel. Persze nem lesz ez mindig így.

A The Guardian magazin megkérdezte Andrew Wilsontól, hogy visszahozza-e az EA Sports a két frencsájzt, mire az úriember úgy felelt, hogy "most nem". Sajnáljuk a Def Jam Icon és az NBA Street rajongókat, de a cég nem hagyja parlagon az arcade-osabb élmények kedvelőit.

Wilson elmondása szerint a múlt évben elindított NBA Jam sorozat pont ez az űrt tölti majd be, az NBA Jam: On the Fire Edition ebben a hónapban landolt Xbox Live-on és PSN-en, a FIFA Street három év után tér vissza, míg az SSX négy év után. Merje valaki azt mondani, hogy nem a rebootok korát éljük. A címben szereplő két frencsájzra tehát se idő, se pénz nincs. Jó, mondjuk ez utóbbi elég hihetetlen érv.

Soha ne mondd, hogy soha - emelte ki Wilson, tehát a remény még megvan, ám "szenvedélyes" csapatukkal mindig átrágják magukat azon a kérdésen, hogy inkább egy új típusú terméket készítsenek, semmint a régi és elfeledett címeket erőltessék.

Az utolsó Def Jam játék még 2007-ben jelent meg, hasonlóan az NBA Street Homecourthoz - tehát azért időszerű lenne újra leporolni őket. Semmi baj, ha a jelenlegi címek lefutnak, talán visszatérnek hozzájuk ismét.

4.
4.
Giga0509
Ha def jamet csinálnak akkor olyan legyen minimum mint a Fight for NY.Az iconnak a demójától is hánytam már...
3.
3.
hakydakillah
1. akkor most már ismersz egyet :-) Nem vagyok rajongó, de szerintem tűrhető volt. Igaz nem volt olyan jó, mint a régi részek, de jól lehetett használni a környezetet fegyverként, jó kis rapperek voltak benne, jó volt a zene + a story se volt rossz. Én mindkét játék folytatását szívesen fogadnám.
2.
2.
waynerooney108
Az NBA Street Homecourt mindig király érzésekkel telít el, ha eszembe jut. Szerintem nagyon nagy ász. A Def Jam Fight for NY ugyanaz, mint az előző, csak kétszer annyira. De az ICON? Pffff....... Szerintem beszélni se érdemes róla. Én azért játszottam végig, mert azt hittem méltő lesz az elődökhöz, de... nem jött össze na!
1.
1.
Lachgas
"Sajnáljuk a Def Jam Icon és az NBA Street rajongókat"
Nem ismerek olyan embert akinek tetszett volna az ICON, ... rajongók, haha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...