Hónap végén jön a magyar fejlesztésű Ignite

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Egészen pontosan két hét van hátra a Nemesys Games régóta készülő autóversenyének, az Ignite megjelenéséig. A budapesti stúdió laza pontvadászatot célzó játéka letölthető formában érkezik először a Steamre, majd a későbbiekben Xbox 360-on is bemutatkozhat a program.

A Fortix-sorozatot is jegyző, és nem mellesleg magyar illetőségű Nemesys Games egyik legrégebbi projektje az Ignite, sokat kellett várni míg a munkálatok révbe érnek. Mikor legutóbb a srácoknál jártunk, még úgy volt, szeptemberben jelenhet meg az autóverseny, ebből lett végül október: az Ignite így október 28-án mutatkozik be a Steamen, a későbbiekben pedig egy XBLA-s verzió is várható belőle - hogy mikor, azt egyelőre jótékony homály fedi.

Az Ignite - a játékot már a Szigeten is ki lehetett próbálni - nem vállal sokat, de amit tud, azt nemcsinálja rosszul: 7 különböző helyszínen, 35 verseny keretében enged betekintést a játékosoknak az arcade gyorsulások világába. Az ötfős multiplayer móddal is rendelkező program lényege a pontvadászat: az Ignite-ban nemcsak az számít, hányadik helyen gurulsz át a célvonalon, a végeredményt a futam során gyűjtött pontszám határozza meg, amivel bónuszként a köridőnkön is faraghatunk.

12.
12.
mugen
#7: Nekem is feltűnt, de ott volt egy hajó is a bal oldalon amit fel lehetett robbantani.

Jó lesz ez szerintem, majd meglátjuk hogy szerepel.
10.
10.
amd33
#5: Erre csak azt tudom mondadni hogy még mindíg a heroes 3. része a best nehéz lesz azt überelni...
7.
7.
Darox
Mondjátok hogy hülye vagyok de... a képek a kikötős pályáról halál pontosan úgyanolyanok mint a Split/Second-ban. A 2 daru (emelő vagy most megnem mondom mi) pont ugyanott van, jobbra kanyar elöttük, és a konténeres rész. Ez csak úgy feltünt, a játék viszont simán lehet jó, kíváncsi vagyok rá.
6.
6.
Darox
Nos, nekem ránézésre egy szebb grafikájú flash játék ugrik be. Aki játszott például a Burnin' Rubber 3-al annak van elképzelése arról hogy miről beszélek.
5.
5.
adye
#4: Már nyomtam vagy 4-5 órát a Heroes 6-tal... Eddig szerintem nem éri el az 5 színvonalát, csúnyább is, uncsibb is de nem csúnya és nem uncsi =D
Csak szerintem az 5 jobb volt...
4.
4.
amd33
Magyar fejlesztés ide vagy oda ez elég szarnak tűnik,Heroes 6-ra jobban büszkék lehetünk hogy magyar fejlesztés...
3.
3.
fory3
tudnak a magyarok is csak lusták (((=
2.
2.
Slik
nekem teljesen egy grid+flatout mix jutott eszembe erről
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...