Újabb Rage patch jön hamarosan

  • Írta: InGen
  • 2011. október 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Az első patch ugyan rendbe tett néhány hibát a Rage kissé problémás PC-s verziójában, Carmack azonban máris egy újabb javítócsomagot ígér, melyben ismét a grafika tuningolására és testreszabhatóságára koncentrálnak. Ez annyit jelent: még több opciót kapunk.

A Rage nem indított éppen simán PC-n: míg a konzolos verziók tökéletesen működnek, számítógépeken driveres problémák miatt rengeteg grafikai hiba és hiányosság lépett fel, ráadásul sokan kritizálták azt is, hogy a játék automatikusan állítja be a grafikát, és semmilyen beavatkozást nem enged a felhasználóknak.


Az első patch ezen már javított valamit, ám a kívánt eredményt továbbra is úgy lehetett megfelelően elérni, ha manuálisan szerkesztettük a Rage konfigurációs fájlait - ez jelentett megoldást a sok esetben mosottas textúrákra is.

Carmack most elmondta: a hamarosan érkező új patchben lehetőségünk lesz menüből állítani a "bicubic upsample" és a "detail texture" opciókat, amik talán végre megszüntethetik a jegyzettömbös szerkesztgetést.

15.
15.
kharami
Ez screenshot honnan van? Mert ennél 10x rondább a game! Bárcsak igy nézne ki!:(
14.
14.
annyira vártam ezt a játékot... aztán ugye jöttek a hírek... azóta volt "szerencsém" látni is és kipróbálni is egy havernál és had ne mennyek bele milyen érzés kerülgetett... (nem csak a textúra betöltési hibák miatt)... most már ott tartok, hogy biztos nem veszem meg... :( (én csak egy kis porszem vagyok, de úgy gondolom, sok ilyen kis porszem van még aki így gondolkodik...)
13.
13.
Rabit Wars
Holnap szeretem volna meg venni a gamet, de még elég sok vele a hiba utána olvastam neten, és elég le lombozó , úgy hogy inkább meg várom ha le megy az ára ezt nem fogom meg venni még a jelenlegi árán , mert ha már eredeti veszek az a minimum ne legyen vele semmiféle grafikai hiba , addigra míg le megy az ára több patch-is ki fog jönni remélem...!
12.
12.
kebi90
Valahogy kezdem érezni, hogy nem veszem meg az eredetit, mégse...
11.
11.
Extol
Úgy csinál az ID mintha a büdös életben még sosem fejlesztettek volna PC-re, mintha valahol az évezredforduló előtt lennénk...
10.
10.
Teuton
#8: Rosszat kérdezel.

És mennyi kell még majd?
9.
9.
Ryo san
Ne aggódjatok ps3-on is ugyanúgy késve ugranak a textúrák az objektumokra!Röhejes,pedig alapból rohadt jól néz ki!
6.
6.
g.man580
#5: Hát igen mert hogyha az összes platformon ezt csinálná akkor azt mondanám ok. Valamit félrenéztek.... de így hogy csak a pc-sek szívnak. Azért ez így elég gáz!
5.
5.
Itsuki
Ez az év csalódása... hihetetlen hogy erre a játékra így figyeltek..
4.
4.
ATi0021
#2: Na ez az. Nálam is 5 percenként crashet kap. Szóval jelen pillanatban nincs fent, várok egy új driverre meg egy normális patchre. Talán karácsonyig játszható állapotba kerül. :|
3.
3.
felegyi
Jah és az egészet a kártyagyártókra kente... akkor a grafikai opció hiányossága is az ő hibájuk? Pöcsfej ez az ember...
2.
2.
g.man580
#1: Pont hogy nem képzeltek semmit. Sz.rtak bele az egészbe. nekem még a patch után is crashel a játék és még mindig kicsit késve tölti be a texturát. Ja és a néhol megjelenő fekete kockákról már ne is beszéljünk! Szégyen...
1.
1.
pjoco
Rá is fér! Hogy lehet kiadni egy játékot grafikai opciók nélkül? nem tudom mit képzeltek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...