Másfél óra alatt kivégezték a Dark Soulst

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az úgynevezett Speedrunokat nagyon kedveljük, ezek megmutatják nekünk milyen gyorsan végig lehet nyomni egy adott produktumot. S habár a Dark Souls elsősorban a masszív játékidejéről híres, van olyan elvetemült személy, aki kicsivel kevesebb, mint másfél óra alatt eljut a végére.

Legutóbb ugye a Skyrim egyik belső tesztelőjéről derült ki, hogy kicsivel több, mint két óra alatt ért az RPG végére, nos ezúttal a Dark Souls jut hasonló sorsra, ám a Speedrun ez esetben nyilvánosságra is került. Sokaknak az előrehaladás igen lassan megy, köszönhetően a Dark Souls brutális nehézségének, azért van aki mindenre fittyet hány és 1 óra 26 perc alatt elér a stáblistáig. Szép teljesítmény, s ha nem félsz a spoilerektől, Te is győződj meg róla!

14.
14.
mocs4k
#12 Hát lassan! :D B-vel lehet amúgy, mostmár megy az is.
Már mindkét harangot megkongattam, de most inkább restartoltam, mer nagyon elrontottam a karaktert. Először vándorral vagy mivel mentem, most tolvajjal kenem. Épp nem merek még bemenni a két gargolyhoz mer azok szétszednek :D
13.
13.
Jinbobo
full kocka a csávó az tuti!
12.
12.
Zelgadis187
#8: Hogy toltál vele 20 órát úgy hogy nem használtál sprintet?Nekem PS3-ra van meg ott a kört kell nyomva tartani.Neked akkor B.
11.
11.
avcs
#8: PS3-on az a gomb, amelyikkel hátra tudsz ugrani.
10.
10.
avcs
#9: A végén lehet látni a másik mentését: 62 óra 38 perc.
9.
9.
Tomeggyilkos
ez qrva jol hangzik csak kerdezzuk mar meg elotte hogy hany orat rakott bele?
8.
8.
mocs4k
ÖÖÖ. Lehet sprintelni? Xbox verzióba hogy?
7.
7.
mocs4k
1.5 óra? Én már közel 20 órát nyomtam vele, de még csak meg se kongattam a második harangot :D

Ezt a játékot isten se viszi végig elsőre 1.5 óra alatt, az is biztos :D Ha jól emlékszem a tesztelők nem voltak képesek a felééig eljutni 50 óra alatt.
6.
6.
#1,3: Még szép, hogy normálisan is végigjátszotta előtte. Nem is kevésszer. De ötvenedjére már unja az ember, és megpróbálja minél gyorsabban.

Amúgy ez a bossok utáni "You defeated" szöveg poén... :D
5.
5.
Sun9us
Én a Half-Life 2 -őt játszottam végig, vagy kismilliószor, de nekem nem nagyon jött össze speed run. Egy délután megvolt, de nem nagy szám.(Hamar meg feledkezik magáról, az ember, és leáll harcolni.)
Ez a játék, meg rohadt unalmas lehet. Tudom, hogy direkt kikerüli, az ellenfeleket, meg arra megy, amerre kevés van, de akkor is.
4.
4.
Számomra van értelme, mert nem mindent akarok kijátszani, se megvenni, így meg megnézem mik vannak benne. Aztán ha tetszik még lehet, hogy akár meg is veszem. Valahogy tök jó nézni. Persze a sima walkthrough azért nézhetőbb, mert néha a speedrun az tényleg beteg, és alig látsz valamit. De ez esetében szerintem pont jó volt, láttam milyen sárkányos, nagy szörnyek vannak, lehet meg kéne venni :D
3.
3.
SL89
Van az ilyenek ertelme? En ha tolok egy jatekot szeretem azt minel tovabb kihuzni hogy minel tovabb elvezhessem. Pl a AC Brotherhoodot honapok alatt toltam at, igaz napi 1-2 oranal tobbet nem jatszodtam es meg mindig jatszom rajta, ujrajatszom a kuldeteseket a 100% syncert.
2.
2.
avcs
#1: Lehet, hogy tesztelő volt a gyerek. :-)
1.
1.
Dogmatix
Az ilyennek sok értelmét nm látom. Ez előtt gondolom végigpörgette normálisan is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...