Aranyon a Halo: Anniversary Edition

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 17.
  • Hír
Link másolása
A Halo legendás első része, a Combat Evolved most már elkerülhetetlenül megkapja a tizedik évforduló kapcsán készült remake-jét, a játék immáron aranylemezre került. Nincs arra jelző, hogy mekkora mérföldkő volt ez az Xbox történelmében, s mai napig kedvelt frencsájzt hozott el mindnyájunk számára.

Master Chief legelső kalandját most azok is átélhetik, akiknek valamilyen furmányos módon netán kimaradt volna, de a régi rajongók is bizonyára jó néven veszik az átdolgozott grafikában rejlő lehetőségeket, nem beszélve a visszatérő klasszikus multiplayer térképekről sem. A Halo: Combat Evolved Anniversary Edition fejlesztése a hétvége folyamán befejeződött, megkezdődhet a lemezek sokszorosítása.

Egyébként már az achievementek listája sem titok, ha kiváncsi vagy rájuk, látogass el a Halo hivatalos oldalára. A hétvégén New Yorkban megrendezésre került Comic-Conon lehullt a lepel a játék Kinect-funkcióiról is. Két módon tolhatjuk a felújított Halot: hangvezérléssel válthatunk a klasszikus és a HD-grafika között, valamint újratöltésnél és gránátdobásnál is a hangunkra hagyatkozhatunk. A másik lehetőség az, hogy részletesen átvizsgálhatjuk a fegyvereket, jáműveket, ellenségeket, ha kinyögjük a "Scan" szót.

A játék november 15-én jelenik meg Xbox 360-ra.

5.
5.
lacy8
A legnagyobb játékok között van várjuk nagyon!
4.
4.
givi6
Én a kezdetek óta tolom a Halo-t, és nem lep meg, hogy Gold-t kap !!
Az első rész egy remek mestermű volt !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...