Grafikailag nem ugrik akkorát az Uncharted 3

  • Írta: InGen
  • 2011. október 18.
  • Hír
Link másolása
Az a helyzet a nagy platform-exkluzívokkal, hogy az újabb részektől mindenki valami hatalmas ugrást vár, s nem csak játékmenetben. Ezektől a címektől várjuk azt, hogy megmutassák, mire is képes valójában az adott konzol. Nos, az Uncharted 3 esetében kicsit nehezebb a helyzet.

A fejlesztők elmondása szerint ugyanis nem várhatunk akkora ugrást a grafika tekintetében, mint az Uncharted első és második része között. Fejlődés persze lesz, de a két rész közötti színvonal-különbség már sokkal kisebb mint korábban, azt is főként optimalizációk, az animációk streamelésének megváltoztatásával, több poligon megjelenítésével érték el.


"Úgy gondolom, hogy többé nem látunk már hasonlóan nagy grafikai ugrást a PlayStation 3-on. Amikor az Uncharted 1-et készítették, még annyira erőt hagytunk kihasználatlanul a PS3-ban, hogy ezt komolyan ki tudtuk használni az Uncharted 2 fejlesztésekor" - nyilatkozta Justin Richmond.

Hogy valójában mekkora a grafikai változás az utolsó két rész között, arról hamarosan Ca$h bácsi számol majd be nektek, a játék ugyanis november 1-jén éri el a boltok polcait, addig pedig már csak párat kell aludni.

26.
26.
LAZLOW20
Én a PS3 -amat kimondottan az Uncharted végett vettem és nem bántam meg,Az A második rész olyan szinten gyönyörü hogy volt ahol a lélegzetem elállt(pl:Nepal és Tibet).De nem a grafika a fö szempont a játék egy kész adrenalin pumpa ,kegyetlen élmény,és pont amikor már megunod az akciot jön mindig egy platformos fejtörös rész.A Hármat jobban várom mint eddig akármit és ha a grafika egy kicsikét is szebb vagy rosszab lenne az se rontaná a kedvem.De a vidók alapján nagyon szép .Egyébként a 3. részre a motion capture-re gyurtak rá mégjobban.
25.
25.
Jinbobo
Az Uncharted 2-nél nem is kell szebb, inkább a bugokat kezeljék még, mert a UH2 rendelkezett némi bugival. Pl. volt egy olyan pálya ahol egy tank vadászott ránk, épp egy egy falon csimpaszkodtam, forgattam a kamerát és egyszerűen láttam hogy a falon kívül nincs világ! De ez csak egy, volt olyan is hogy beragadtam a fedezékbe...
Szóval inkább ezen hibák előfordulását orvosolják. A grafikával semmi bajom nem volt!
24.
24.
Quent1n
#23: Azt remélem tudod, hogy az IW egy fejlesztő csapat és azt csinálják amit a kiadó (Activision) kér? :) Ha a kiadó nem ad pénzt fejlesztésre és új motorra hanem azt mondja ez kell akkor az IW-sek a fejük tetejére is állhatnak akár. Ha a Sony azt mondta volna a Naughty Dog-nak, hogy ne nyúljanak hozzá az Uncharted 2 grafikájához csak a játékkal foglalkozzanak akkor az lett volna. :)
23.
23.
Raam989
De amúgy megnyugodhat mindenki. A Naughty Dog nem Infinity Ward, hogy százszor süssék el ugyan azt a grafikát... :P
22.
22.
Raam989
Nem baj, én így is beszartam, amikor az egyik HD videón láttam, amint Drake haja, egy bukfenc következtében poros lett...
21.
21.
raziel1987
Kit érdekel a grafikája nem mondom,hogy nem számít de hát a játékélmény a lényeg az már csak ráadás ha még szép is!
20.
20.
Quent1n
Engem meg totál nem érdekel lesz e már ennél szebb játék PS3on vagy sem. Én még Prince of Persia-val meg régebbi játékokkal kezdtem így a grafika sose érdekelt túlságosan de a jelen kor játékai elérték azt a szintet nálam, amikor már azt mondom, hogy nekem innentől kezdve már mindegy hova fejlődik a dolog mert elég szépek számomra a játékok. :)
19.
19.
Mathia$
10: 35ért is van. 54 ezerért lehet vadi újat venni.

www.multiformat.hu
www.playmania.hu

ha meg használt kell akkor hardverapro.
18.
18.
giga321
#17: 2 hét a megjelenésig és még kell egy ps3 :D
17.
17.
Robbie17
2 hét a megjelenésig és még kell 9 ezer FFUUU :)
16.
16.
Exinor
#10: 60ezerért vannak az új slimek, akkor szerintem már van 40körül és alatta is találhatsz használt gépet, max még a dagi változatokat (40es, 60as gépet nem vennék már, csak 80ast)

Az uncharted meg nagyon jó játék, de már nem villanyoz fel annyira, majd később szerzem be.
15.
15.
Vopesz
Teljesen érthető, a 2. rész már a generáció közepénél jött ki, addigra már képbe voltak a fejlesztők a hardware-el. Ugyanaz lesz szerintem a helyzet grafikailag, mint boxon a gears 2 és 3 között. Valami van, de köze nincs az 1 és 2 közötti ugráshoz.
14.
14.
givi6
Nem játszottam az előző részekkel, de szerintem nem ez benne a lényeg, ha meg lesz a hangulat tuti óriásit fog aratni ! meg hát hova fejlődjön ? a konzolok sajnos már elérték a maximumot...
13.
13.
shatterhand
#1: No1 van lesz. Sztori részben mindenképp verhetetlen.
De a multija....
Kár érte mert az bizony visszalépés lett:((
12.
12.
barack1
Szerintem a multiplayer bétában a repteres pálya nem volt szebb, mint az U2, de a másik pálya sokkal szebb volt. Nagyon eltalálták. Amúgy az unchartedek hangulata mindig is a topon volt. Valószínüleg most is így lesz. Első napos vétel.
11.
11.
Donpedro
Nem meglepő, elérték a PS3 fizikai korlátait.
10.
10.
szcsaba1994
Sajnálom, hogy nincs PS3-am.
Ha használtan 40k körüül lenne, biztos vennék.
Brutális, milyen exkluzívok vannak PS3-on (Uncharted, Gran Turismo, God of war, Heavy Rain...)
A grafika meg engem abszolúte nem érdekel, de ezzel szerintem nem csak én vagyok így
8.
8.
ReNegAdE
Hát ha már csak kicsivel is lesz szebb a grafikája mint a kettőnek már akkor nem lehet okunk panaszra!
7.
7.
robi009
aki egy ilyen játéknál a grafikát nézi azt csak sajnálni tudom :)
5.
5.
kharami
#3: Háát ki lehetne még ezt azt hozni a konzolból az biztos de szerintem sokba lenne már akkor nagyon a fejlesztés!?:) Ki tudja?!
4.
4.
keiji maeda
szerintem meg engem már nem érdekel a grafikája ! a hangulata überkirály ennek a játéknak és más nem számít :)
3.
3.
krami
#1: Szerintem lesz még ennél szebb. A PS2-nél is sokszor mondták h ez a maximum és hopp jött vki aki szebbet csinált. Legalábbis én így gondolom. A játékot amúgy meg kipróbálnám ha lenne konzolom:D
2.
2.
Slik
szerintem szemkápráztató volt már az elsőnek is a grafikája :)
1.
1.
kharami
Mivel már nem tudna hova! Vagyis tudna, csak a fejlesztők nem akarnak annyit bibelődni a ps3 bonyolult hardverével! Mert sajnos ugyan olyan nehéz rá programozni mint a 2 re volt, pedig bitang a cell processzor benne! De ez van sajnos, elértük a fejlesztők által megszabott határt ennél a konzolnál!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...