Raam tábornok is játszható az új Gears 3 DLC-ben

A Gears of War harmadik felvonásának legújabb letölthető kiegészítőjében nemcsak multis újdonságokat kapunk, hanem az egyjátékos rész is bővül, méghozzá egy, a sorozat előzményeit feldolgozó epizóddal, amelyben többek között az első játék rettegett főgonoszát, Raam tábornokot is irányíthatjuk majd.

Az Epic Games és a Microsoft bejelentette, hogy december 13-án újabb DLC-vel bővül a Gears of War 3, mely a Raam's Shadow nevet kapta. A bővítmény cselekménye az első Gears of War előtt játszódik, és annak főellenségét, Raam tábornokot is irányíthatjuk benne. Az emberek egyik Ilima Citynél lévő erődítményét kell majd ostromolnunk, amely megközelítőleg három órányi kikapcsolódást fog nyújtani.

Raam tábornok mellett bemutatkozik, és szintén irányításunk alá vonhatjuk a Michael Barrick vezette Zeta Squadot, olyan kiváló COG harcosokkal, mint Minh Young Kim hadnagy, Tai Kaliso és egy újonc hölgyemény, Alicia Valera. Mindezek mellé kapunk még hat darab új, többjátékos karaktert, egy új fegyverkinézet csomagot, illetve több achievementet, összesen 250 pont értékben. A letölthető tartalom 1200 MS pontba fog kerülni, a 2400 pontért megvásárolható szezonbérlet tulajdonosai pedig természetesen ingyenesen majd juthatnak hozzá.

2.
Sajnos már nincs xboxom, így ez kimarad egyelőre :)
1.
Moldren
Várós! Csak legyen meg először a játék is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...