DICE: nem portolunk meglévő játékokat Wii U-ra

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Hír
Link másolása
A Battlefield-széria fejlesztői is látják, mekkora lehetőségek vannak a Nintendo jövőre érkező új konzoljában, de már előre leszögezték, hogy nem készítik el a meglévő játékaik Wii U-s változatát. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy tutira nem játszhatunk a Battlefield 3-mal az új rendszeren.

A svéd DICE inkább előretekint, semmint olyan játékokat hozzon el a jövőben Wii U-ra, amit eleve más platformra terveztek. Nem áll szándékában a meglévő játékait átportolni az új konzolra.

"Mi minden új platformot megnézünk magunknak, szóval most már belekóstoltunk a Wii U-ba, néztük, mit tudunk kezdeni vele, de jelenleg egyetlen játék sincs tervben" - mondta Patrick Liu a Metro magazinnak.

A figura szerint a Wii U állítólag delejesebb ugrásnak számít a PlayStation 3 és az Xbox 360 után, amiatt is vonzó platform, hogy könnyű rá portolni, de a csapat inkább olyasmivel szeretne előrukkolni, ami sokkal érdekesebb technológiai lépésnek számít.

"Nagy Nintendo-rajongónak vallom magamat. Csak néztük mit lehet kihozni a Wii-ből. Olyasvalamivel jövünk ki, ami igazán kihasználja a konzol irányítását, és amíg nem lesz egy ragyogó ötletünk, aminek köze lesz az új kontrollerhez, addig nem hiszem, hogy bármi értelme lenne, hogy egy meglévő játékunk másik verziójával rukkoljunk elő, amely szinte ugyanolyan, mint másutt." Nem lesznek portok, amivel a DICE készül, az teljesen új játék lesz.

"Valószínűleg nem lesz Battlefield 3 ezen a platformon, mivel a Wii U még annyira messze van" - vonta le Liu a konklúziót.

24.
24.
simon 555
#1: és még azt mondták itt az oldalon is,hogy konzolon sz*rabb lesz...
hát nekem tökéletesen meg fog ez felelni.álom szép.
18.
18.
Kumite
#17: Miért a PS3 most mennyivel hordozhatóbb, mint a Wii U lesz szerinted?
És egyben örülök, hogy kiragadtad a lényeget a mondandómból.
17.
17.
mestermagyar
#14: Vitában az lesz jó hogy hordozható(tudom.hogy attól még szar az akksi) ha veszel wii u-t majd még annyira sem lesz hordozható mint egy ps3. Ezalatt ps vitával leget tvn játszani aki elég okos
16.
16.
Kumite
#15: Tényleg, a két képernyős DS is mekkorát bukott. Tudom, már akkor is megjósoltad (nagyon nagyon többed magaddal), mikor bemutatták, hogy bukás lesz a PSP-hez képest és ugyan kinek kell majd az a második képernyő oda majd.

Bezzeg ha az asszony Barátok Köztöt nézne, Te meg még játszanál tovább, milyen jól jönne az "felesleges" a hordozható kijelző, ugye?
(Erről kér is vitát nyitni, mert olyan, mintha most elkezdenéd magyarázni, hogy ugyan ki akar a TV előtt hadonászni (hát 85+ millió ember / család akart legalább jelenleg).
11.
11.
Scorpion02
No fene lehet hogy még jó lesz a single:)
9.
9.
Cuppak
#8 Igen igen, nagyon EPIC!
8.
8.
falselight
és itt az új trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA
7.
7.
Mortis
Én eleve őrültségnek tartom, hogy már most tervezgetik a rá való fejlesztést: nem kevés és nem kis nevű csapatok. Valóban olyan biztató lenne az U vagy csak szövegelés az egész?
6.
6.
falselight
most látom, hogy a boxosból is van még egy gyengébb minőségű felvétel. a víz elég királyul fest.
http://www.youtube.com/watch?v=bCCnzHctNDo
5.
5.
falselight
#2: fogalmam sincs. de ma jön a launch trailer.:)
4.
4.
Hubert Cumberdale
#1: Na ez nem szar :)) Jó kis indítás. És tetszik, hogy kapásból, vagy 6 féle fegyver van az első pályán.
3.
3.
Cuppak
7 NAP ÉS LOCK & LOAD! :D már a single playerre, co-opra nagyon kíváncsi vagyok, aztán a basejumpos map és a régi bf2s mapok :D
2.
2.
Cuppak
#1 Nagyon jó, de hogy játszik vele? Hallottam hogy 21-től már kiszállítják, single playert engedi játszani vagy hogy van ez?
1.
1.
falselight
ha valakit érdekel, itt a ps3 verzió egyjátékos módjának első tíz perce:
http://www.youtube.com/watch?v=5z8Zo86aznI
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...