Drámai képeken a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 21.
  • Képek
Link másolása
Minden alkalommal, amikor megpillantjuk az új pillanatképeket a Max Payne 3-ból, összeszorul a szívünk. Noha nem azért, mert átérezzük a bukott rendőr kálváriáját, sokkal inkább az aggódás gondolata fogalmazódik meg bennünk. Méltó lesz-e az utód a sikerre? A képek alapján igen.

Erősen gyanús, hogy filmszerűségből abszolút ötöst érdemel majd a Max Payne 3, tény, hogy a Rockstar belső fejlesztésű motorja még mindig megállja a helyét. Az biztos, hogy fájhat Max feje a képek alapján, csoda, hogy nem zakkant meg azóta. Reméljük, nem a Remedyt sírja vissza. A játék jövő márciusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

14.
14.
fojesz
Még egyszer: meg lesz csinálva a galéria, de mint azt korábban is írtam, ehhez több kört kell lefutnunk, mint gondolnátok (és igen, nem maga a képnézegető átalakítása jelent kihívást!).

Azt viszont továbbra sem értem, hogy valaki "már nem is nézi meg a képeket": a régi rendszerhez képest egyetlen plusz kattintásra van szükség, hogy elérjétek a teljes méretű képeket, ami persze lehet pont kényelmetlen, de ez azért nem ilyen drámai dolog.
13.
13.
amd33
#12: Tényleg az nagyon gáz:D...
12.
12.
Vopesz
Ez a képnézegetés vicc! Nincs itt valami jószándékú hekker, aki elvégezné már végre ezt a rettentő nehéz átalakítást, hogy normálisan működjön? :)
11.
11.
goblinfing
10.
10.
wardprod
jQuery.prettyphoto
rel="prettyphoto.blabla"

Ennyibe kerülne egy normális képnéző. Vicen kívül megcsinálom nektek, lépjetek kapcsolatba velem és 1 nap max kész lesz.
9.
9.
drat576
csináljátok meg már normálisra a képnézegetést, mert ez így rohadt szar!!
8.
8.
Quent1n
#7: Mint szakmabeli egyet kell értsek veled és Netsu-val is. :( GK a legpofásabb játékos oldal szerintem de átadás óta sajnos nagyon megrekedt a dolog. :S

MP képek szerintem nem rosszak az biztos, hogy fejlődik a dolog de addig míg nem látom mozgásba a monitoromon én továbbra is szkeptikus vagyok kicsit. :)

7.
7.
Split
#5: Abszolút egyetértek! Én, mint aki régóta foglalkozik webfejlesztéssel, szomorúan látom, hogy az új weboldal egyszer ki lett adva alvállalkozónak, majd miután a build / átadás megtörtént, mindenféle support abbamaradt. Nincsenek javítások, fejlesztések, amik nélkül ugye még meg is lennénk, mert hát lássuk be, a "the cook" szép dizájnt rittyentett össze, de az ergonómia, és az usability valami siralmas. Arról már nem is beszélve, hogy az oldal egyes funkciói nem működnek zavartalanul, valamint el vannak hanyagolva.

De hogy ne offoljam szét ezt a topicot, a hírhez csak annyit szólnék hozzá, hogy a képek jók, látványosak, de azt nagyon nem szeretem, hogy manapság, mikor a játékmotorok már annyira fejlettek, hogy "majd' meg szólalnak", egyszerűen nem tudják belőni az "anyagokat". A képeken a fegyvereknek, és a bőrnek ugyan olyan külleme van, a fény teljesen ugyan úgy tükröződik rajtuk. Egyszerűen egy plasztik világot látok, nem tehetek róla.
6.
6.
Moldren
Kicsit félek én is, de mindenképp megveszem.
5.
5.
Netsu
#3: Ugyan már, ameddig olyan alap szolgáltatás, mint a keresés, és a hozzászólás szerkesztése hiányzik, valamint a bejelentkezés modul felett az új design indulása óta ott virít a régi useres jelszócsere szöveg, addig ne nagyon várjon senki itt normális képgalériát..

Bocs GK, de ez az igazság.
4.
4.
jcenotaph
#3: engem is régóta idegesít, nem is nézek itt sosem galériát, inkább megvárom, amíg valahol értelmesen ki van rakva.
3.
3.
Quent1n
Ha már kiraktok ilyen cikket akkor csináljátok már meg pls a galériát, hogy ne kelljen 4 kattintás egy teljes méretű képhez! .. :P
2.
2.
Rabit Wars
Én is így vagyok ezzel, mindenki mondja hogy nem lesz olyan "feelinges" mint a régiek a sorozatból ,de én azért szánok rá pár órácskát ha már majd megjelent mindenféle képen, bővíteni foglya a játék gyűjteményemet! :Đ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...