BlizzCon 2011: SC II: Heart of the Swarm videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 22.
  • Videó
Link másolása
A Starcraft II második fejezete, a Heart of the Swarm sem maradhatott CG-trailer nélkül tegnap este. A zergek hadjáratát bevezető filmecskében feltűnik a meggyőzően szexi Kerrigan is, aki inkább megdöbbentően emberi, mintsem rovar. A minőségre nem lehet panasz, nyissuk tágra a szemeinket!

Metzen bácsi mutatta be a Starcraft II: Heart of the Swarm legújabb filmes kedvcsinálóját, mely a zergek ténykedését mutatja be néhány Protoss walkers kárára. Kerrigan szebb és nőiesebb, mint valaha, jót tett neki a Wings of Liberty után eltelt idő. Fogyókúra? Welness? Nem, háború! A Starcraft II második fejezetének még mindig nincs pontos megjelenési dátuma, igaz már játszható formában van jelen az idei BlizzConon.

Köszönjük, Stranger666!

48.
48.
Stranger666
#46: http://wiki.starcraft2.hu/index.php/Wings_of_Liberty
47.
47.
Stranger666
46.
46.
csetom
pontosan mi is történt. Mért nem zerg a kerigen?
45.
45.
Optimus Prime
Nem rossz, de valami hiányzik. Talán egy több kórusú kísérő zene vagy nem tudom. A CGI tényleg szép és profi. Eh, felteszem a free SC2-t, a demó után nagyon bejött a világa.
44.
44.
TryGun
fúúú ez de állat kár hogy megnéztem mer most már egyből játszani akarok vele és donolom nem mostanában jelenik meg sajnos :D
43.
43.
Mateclus
sok hulye ..... stranger ha valakinek nem tetszik akkor az az o baja teged mit erdekel.... es ha valaki hulyeseget mond azt szepen is kilehet oktatni ......
lord .... 1. nem illik karonkodni az ilyen megjelenesek csak teged jellemeznek hogy:".a k**va istent " 2. strangernek igaza van szerintem is ... telleg sok ujitas van a jatekban........3. 1 jatekba ha hibat keresel akkor talalsz nezd a jo oldalat....... es igen meg kolyok vagyok de javits ki ha nincs igazam........
42.
42.
Stranger666
#41: én csak a butaság és a dezinformálás ellen lépek fel főleg olyan dolgokban amikben tudom, hogy nekem van igazam, nem pedig a mezei parasztnak aki teszem azt játszott a tört játékkal 2 órát és megmondja a frankót, hogy ez egy szar vagy megnézett egy trailert és kijelenti, hogy ez mekkora fos lesz. hát baszódjatok ti meg kész és épérveket felsorakoztatni nem tudó buta emberek.
41.
41.
Lordnekroseth
jaja.....én vegyem észre magam, de amit te levágsz az emberekkel, még 1 cikket nem olvastam ahol ne ugattál volna valakinek. TE vedd már észre magad, hogy az emberek nemtudnak tőled normálisan hozzászólni semmihez mert a kurva kibaszott trollok mint te beszólnak és senkinek nem lehet normális véleménye sose. Azzal, hogy elkergeted és elveszed az emberek kedvét az egésztől semmivel sem vagy jobb senkinél. SZóval továbbra is kussolj. Trollgeci.
40.
40.
Stranger666
#39: Vedd már észre magad,hogy minden blizzardos cikknél ottvagy és totális baromságokat és hozzá nem értő dolgokat mondasz félrevezetvén ezzel jópár a játékban nem jártas embert!! Reportolhatsz, mert kb leszarom, az ovit már kinőttem pár éve.
39.
39.
Lordnekroseth
Stranger...kusolj már...vagy tényleg reportollak. Az hogy bárhova ír az ember...és te fogod és beszólsz...nem épp kultúrált. HA nem érdekel amit írok ne olvasd el.
38.
38.
Mortis
#34: Köszönöm a felvilágosítást.
37.
37.
Ooorky
#36: Már vagy 4 éve nem cod-oztam, kicsit nehéz lesz, de ha te kéred...
Trollolo
36.
36.
princeps27
#33: húzzál vissza codozni vazze
35.
35.
Stranger666
#33: elhiheted h nekem is van napi 1-2 óra sc meg befér ha már nem a tv előtt teszem magam ostobává a vv-t nézve.
34.
34.
g.man580
#15: A blizzard már a sc2 megjelenésekor leszögezte hogy a 2 kiegészítő nem teljes áron kerül majd forgalomba hanem kiegészítő áron. Tehát a 13K helyett kb 8-9K lesz az ára!
33.
33.
Ooorky
#32: Nem, csak van életem :) , unalmas perceimben pedig jókat mosolygok rajtatok.
32.
32.
Stranger666
#30: aha szal az 200 millió forintos Dota2 Beta tournamenten aki szakít csak pár elcseszett hülyegyerek. Nestea, Fruitdealer stb stb akik több tíz milliókat keresnek "játékkal" csak elcseszett hülyegyerekek. Látszik, hogy begyepesedett elme vagy.
31.
31.
princeps27
#30: próbáld utánuk csinálni
30.
30.
Ooorky
#29: Elcseszett hülyegyerekek versenynek nevezett billentyűcsapkodását jelenti.
29.
29.
tommy93
#26: Sajnálom ezt a sz*r országot, ahol csak félreértik mit jelent az, hogy eSport... >:(
27.
27.
Stranger666
#26: sajnálom az idiótákat akik itt kommentelgetnek hülyeségeket.
26.
26.
Ooorky
#24: Sajnálom azokat az embereket akik életvitelszerűen játszanak ezzel a remek versenyszerű játékkal.
24.
24.
tommy93
Reméljük erősebb lesz a Zerg a kieg. megjelenése után. :) Sajnálom azokat az embereket akik nem próbálhatták ki és mélyülhettek bele ebbe a remek versenyszerű játékba. :(
23.
23.
FekaFOB
Egyébként nem jön le teljesen tisztán, de a Hellion-okat lehet majd lépegetővé alakítani? Nempite! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...