Új Medal of Honorra utaló jelek a BF3 dobozában

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy percig nem volt kétséges, hogy a Danger Close már javában dolgozik az EA FPS-sorozatának jövőre megjelenő, új részén. Néhány szerencsés kolléga, aki már kezében foghatta a Battlefield 3 példányát, észrevehette a Medal of Honor 2-re vonatkozó első jeleket a dobozban.

Az Egyesült Államokban holnap jelenik meg a Battlefield 3, de a média munkatársai már megkapták a maguk példányát, így azt kibontva meglepődve tapasztalták, hogy egy sokat sejtető lapocska bukkant elő a dobozból, mely az új Medal of Honort harangozza be. Nem kell csodálkozni: tavaly októberben, amikor az afganisztáni hadszintérrel próbálkozó MoH-reboot napvilágot látott, abban történetesen a BF 3-at promózták. A kör bezárult.

A teaser kép nem sok mindent árul el, egy mérges kinézetű arc vicsorog ránk, vélhetőleg valamilyen, a játékban is szereplő osztag címereként. Nagy eséllyel minden kiadásban megtaláljuk majd, annyit tudunk róla, hogy jelenleg még korhatári besorolás alatt van, és megkapjuk a Medal of Honor szájtjának linkjét is.

Az év eleje óta tudjuk, hogy a Medal of Honor 2 már javában készül a Danger Close szárnyai alatt, miután tavaly ősszel a sorozat újraindult - ez már hivatalossá is vált Greg Goodrich producer februári blogbejegyzésében. Nincs más hátra, mint várni az újabb információmorzsákat az új Medal of Honorral kapcsolatban, hiszen hiába szép és jó a BF3, jövőre is van élet az EA palettáján.

A 2010-es Medal of Honor single-jéért a Danger Close volt a felelős, míg a multit a DICE követte el - s habár a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle, nem sokkal a megjelenése után 2 millió példány kelt el belőle, s ez a szám februárra ötmillióra kúszott fel - mindenképpen érdemes tehát folytatni.

40.
40.
HerodPK
#32: De lol akkor en is elmegyek holnap a boltocskamba.....bekaphatja amerika.....de az oricsin akor is csak 28. tol aktiv nem?
vagy ,most akkor gholnap megkapom és had szoljon???
Mel Gibbon meg szerintem a Don jozsi csak avatart cserelt meg nevet.....O volt az az iszonyatos nagy forum paraszt akinek soha semmi se tetszett
37.
37.
Hubert Cumberdale
33.
33.
simon 555
#31: csak,hogy a MoH storyának semmi köze a BF-hez...
a MoH egy valós konfliktust dolgoz fel egész pontosan Afganisztánt míg a BF3-ban az oroszok támadnak.
32.
32.
Bako
Most kaptam levelet a bolttól, hogy már feladták postán, holnap itt lesz :)
31.
31.
ALpH4
nah bazzd ha végig vited a moh-t akkor már lehetet tudni hogy a bf elő storyja
30.
30.
Hubert Cumberdale
#28: Na bazz :D Ezt nem tudtam... -.-
28.
28.
Donpedro
#27: Te vagy eltájolódva :)
27.
27.
Hubert Cumberdale
#25: Vagy te vagy el tájolódva vagy én :D De erről most hallok először... A single-t az UE3 hajtotta?
26.
26.
simon 555
#23: jaja a vége tényleg nagyon jó volt.érezni lehetett a játékban,hogy mi is sebezhetőek vagyunk és nem az van,hogy egyedül kinyírjuk az összes tálibot és megmentjük a világot egy atomtámadástól:D

19: vaszika
konzolon már most is van aki játszik vele:)
már van fent egy csomó házi gameplay videó PS3-ról szal oda nem vonatkozik az origin zárlat.
25.
25.
simon 555
a single része még mindig kedvenc számomra annak ellenére,hogy nagyon rövid volt.
tetszett,hogy végre egy valós háborús hadszíntéren vagyunk és nem csak egy kitalált konfliktusban.viszont a multi az hát nem lett valami jó.a DICE tud BF multit csinálni de a MoH-nál ez nem jött össze.nem kellett volna oda erőltetni a Frostbite-t.
remélem ebben már a Danger Close csinálja a multit is UE3 motorral ami a single alatt is futott.persze a BF3 tuti vétel.már elő van rendelve,remélem pénteken megjön:)
23.
23.
hakydakillah
4.Dettó így érzek én is. Már rég nem éreztem egy játékban az elkeseredett, reménytelen harcot, ráadásul a vége se lett túl megnyugtató ending. Pont ezért fogott meg annyira, mert nem azt éreztem, hogy mi vagyunk Rambo és csapata, hanem hogy szinte esélytelen harcot vívunk.
22.
22.
Bako
#19: nem tudom sajnos, csak PC-re rendeltem, de gyanítom nem lehet. Crysis 2-t is napokkal előtte megkaptam anno, telepíteni engedte, de elindítani nem.
20.
20.
Csemegekukorica
Imádtam a MoH-okat egészen az előző részig. 2000Ft ot fizettem érte és bátran mondhatom hogy életem legrosszabb üzlete volt mert ami a CD-n volt az valami borzalom. Nagyot csalódtam akkor a MoHban.
19.
19.
vaszika
#18: Konzolon se lehet majd ott is kell valami?
18.
18.
Bako
#7: Aki előrendelte valószínű már megkapja itthon is 25-én (nekem 26-ra írták, hogy kihozzák), viszont 28-ig nem tudsz vele játszani, mert az Origin nem engedi, szóval nézegetheted a dobozt még pár napig :)
17.
17.
Dallas
A MOHA szinglije szerintem nem volt nagy durranás. A multi meg egyenesen katasztrófa volt.Meg sem közelítette a hasonlo kategóriájú játékokat (BF,COD MWW 1-2)
16.
16.
Cuppak
MoH single playere odavert, ha multin javítanak jöhet! :D
15.
15.
Netsu
Helyes, jöjjön csak! :) Nekem nagyon tetszett az előző rész, valahogy volt lelke az egésznek, és az egész játékot körüllengette a háborús feeling. Sajnos én ilyet nem nagyon vélek felfedezni a mostani CoDokban. :( Holott ez lenne a lényeg.
14.
14.
Cuppak
#10 Ausztriában 28-n jön.
13.
13.
Cuppak
#9 Európa: Október 27
12.
12.
tabu3x
#3: Nekem pont ezen dolgok miatt tetszett a MOH multija (pl. elégséges meretű map-ek), de szerintem volt benne olyan játékmód is, ami újszerű volt.
Ami nem tetszett, hogy nem volt killcam, így nem tudtam hol bújt meg az a "kis rohadék"...
11.
11.
HerodPK
Hmm lecsekkoltam a Webet ahonan rendeltem:s 28. have a nice day....hat most csalodott vagyok:S
10.
10.
HerodPK
#9: Jaja lattam en is OMfg a dagadek Mc donaldsos buzikba......még australiaba meg retek japan korea is megkapja 25. én ....miert nekem kell varni +3 napot....nem kapom meg 25. én én is ha preordereltem?......UK ban lakom:..XD
9.
9.
abraka bobby
#7: US: October 25, 2011
Europe: October 28, 2011
8.
8.
falselight
#7: 27 vagy 28-án jön, nem tudom biztosan. de semmi esetre sem 25-én.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...