Új magyar stratégia!

  • Írta: Daks
  • 2005. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadi új stratégián dolgoznak a Digital Reality-s arcok. A WOFOR: War on Terror egy közeljövőben játszódó arcade stílusú RTS lesz.

Vadi új stratégián dolgoznak a Digital Reality-s arcok. A WOFOR: War on Terror egy közeljövőben játszódó arcade stílusú RTS lesz.

A játékban 26 helyszínen harcolhatunk (pl.: Párizs, San Francisco, Canterbury, Beijing, stb.), melyek mindegyike valós helyszínek alapján készült. Összesen 3 oldal irányítását vehetjük kezünkbe, melyek eltérő tulajdonságokkal, taktikával és egységekkel rendelkeznek. Lesz multiplayer is, olyan populáris játékmódokkal, mint pl a CTF vagy a DM. A cucc a Monte Cristo megbízásából készül, akik láthatóan nagyon érdeklődnek a hazai stratégiák után, hiszen nem ez az első közös projectje a 2 vállalatnak. A megjelenési dátumot egyelőre homály fedi, így, ha mással nem is, most be kell érnünk néhány kövér screenshottal...

 

E3 Trailer a Worthplaying jóvoltából itt!

4.
4.
fojesz
én várom nagyon. Az act of war óta nem volt ilyen jellegű játszható stratégia...
3.
3.
Myko Alto
Elcsépeltnek találom ezt az egészet...
2.
2.
MikeReem
Ez a terror tema meg ma ugyis olyan nepszeru, meg kulfoldon is lehet nagyobb sikere. Szerintem a terroristak igazabol jatekfejlesztok. Vagy legalabbis ok bereltek fel oket, hogy reklamozzak az uj jatekaikat, mivel 2001 ota meglehetosen sok ilyen temaju game jelent meg. :)
1.
1.
Daks
a magyar strategia gyarosok magasabb fokozatra kapcsoltak.. szerencsenkre:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...