Új magyar stratégia!

  • Írta: Daks
  • 2005. június 10.
  • Bejelentés
Vadi új stratégián dolgoznak a Digital Reality-s arcok. A WOFOR: War on Terror egy közeljövőben játszódó arcade stílusú RTS lesz.

Vadi új stratégián dolgoznak a Digital Reality-s arcok. A WOFOR: War on Terror egy közeljövőben játszódó arcade stílusú RTS lesz.

A játékban 26 helyszínen harcolhatunk (pl.: Párizs, San Francisco, Canterbury, Beijing, stb.), melyek mindegyike valós helyszínek alapján készült. Összesen 3 oldal irányítását vehetjük kezünkbe, melyek eltérő tulajdonságokkal, taktikával és egységekkel rendelkeznek. Lesz multiplayer is, olyan populáris játékmódokkal, mint pl a CTF vagy a DM. A cucc a Monte Cristo megbízásából készül, akik láthatóan nagyon érdeklődnek a hazai stratégiák után, hiszen nem ez az első közös projectje a 2 vállalatnak. A megjelenési dátumot egyelőre homály fedi, így, ha mással nem is, most be kell érnünk néhány kövér screenshottal...

 

E3 Trailer a Worthplaying jóvoltából itt!

4.
fojesz
én várom nagyon. Az act of war óta nem volt ilyen jellegű játszható stratégia...
3.
Myko Alto
Elcsépeltnek találom ezt az egészet...
2.
MikeReem
Ez a terror tema meg ma ugyis olyan nepszeru, meg kulfoldon is lehet nagyobb sikere. Szerintem a terroristak igazabol jatekfejlesztok. Vagy legalabbis ok bereltek fel oket, hogy reklamozzak az uj jatekaikat, mivel 2001 ota meglehetosen sok ilyen temaju game jelent meg. :)
1.
Daks
a magyar strategia gyarosok magasabb fokozatra kapcsoltak.. szerencsenkre:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...