Batman: Arkham City - veszik, mint a cukrot

  • Írta: InGen
  • 2011. október 25.
  • Hír
Link másolása
Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy a jó játékokra nincs hatással sem a gazdasági válság, sem pedig a kalózkodás. Vagy legalábbis nem annyira, mint azt sok kiadó és fejlesztő állítja mostanában. A jó játékokat bizony megveszik az emberek, s ez jó dolog.

A Batman: Arkham City pedig egy kifejezetten jó játék, ahogy az kiderült például a Gamekapocs tesztjéből is. A kiadó Warner pedig most bejelentette: az első héten már 4,6 millió példány talált gazdára a programból, ráadásul valójában egy hete még csak Amerikában volt kapható a játék, Európában csak négy napja vásárolható meg hivatalosan.


Ez az eredmény körülbelül a duplája annak, amit az előző rész, az Arkham Asylum teljesíteni tudott 2009-ben. A Rocksteady nagyon köszöni mindenkinek a támogatást, elmondásuk szerint beleadtak apait-anyait, hogy a játék olyan jól sikerüljön, mint ahogy végül sikerült. Ráadásul a PC-s verzió még meg sem jelent, az hivatalosan november 18-tól válik elérhetővé. Kíváncsian várjuk, milyen eredménnyel zárja az évet az Arkham City.

22.
22.
LtGlove
Nálam eddig GOTY, de jön még a Skyrim és az új Assassin's Creed.
21.
21.
adikas
Élvezet ide feljönni.
Az a 4,6 millió pedig kutyafarok a Föld népességéhez képest.
20.
20.
KopyAti
#9: Te HÜLLLYE vagy? Az Arkham Asylum is KÍÍÍbaszott jó volt!
17.
17.
kopic
Lenyűgöző teljesítmény!
12.
12.
falselight
#11: csak azt hozták nyilvánosságra, hogy mennyit szállítottak le belőle, arról nem volt szó, hogy hány darab kelt el. a los angeles times szerint 2 millió.
11.
11.
Archondelta
#10: Szóval ugyanaz a marketingszöveg mint a Dragon Age 2 esetében, ahol leszállítottak 2 milliót, de alig kelt el belőle 1,5, leárazások után.
10.
10.
falselight
azért nem eszik ennyire forrón a kását. 4,6 millát szállítottak le és 2 millió kelt el eddig.
9.
9.
Archondelta
Most már nagyon kíváncsi vagyok a PC-s verzióra. Az AA valahogy nem fogott meg, de a videók és a statisztikák alapján ez már sokkal inkább bejövős.
7.
7.
Elyas
a játék is jó de biztos hogy a fenti cicus is besegített :D
6.
6.
szcsaba1994
#4: Pont ere gondoltma én is. Mi lett volna, ha nem kerül ki megjelenés előtt a netre? Az 5millió szerintem simán meglett volna
5.
5.
Necreon
#4: Franc hogy nincs szerkesztés gomb, lehagytam a lényeget <_<. Arkham City-t én is rendeltem, nyilván PC-re: CDG-től érkezik amilyen hamar csak lehetséges!
4.
4.
Necreon
#2: Battlefield 3 eladásokból nem számítottak az elemzők ennyire megjelenéskor - ha nem lenne a magas gépigénye, szerintem azt is többen vennék. Szerencsére ezzel nem lesz gondom.
3.
3.
giga321
És még a pc meg sem jelent. Erre várok már :(.
2.
2.
szcsaba1994
Úristen. 4,8 millió az első héten? Erre nem számítottam. AZt hittem ,összesen kb. 3milliót fognak belőle eladni, de ezek szerint fenomenális játék lett. A kritikusok és a játékosok szerint is.
1.
1.
g.man580
Csak gratulálni tudok nekik. Nagyon jó játék lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...