EA: nem lesz csak multiplayeres Battlefield

  • Írta: InGen
  • 2011. október 28.
  • Hír
Link másolása
Sokan úgy gondolják, hogy a Battlefield 3-ba teljesen feleslegesen került bele az egyjátékos komponens, sőt az eddig megjelent kritikák is ezen a véleményen vannak: úgy tűnik, hogy a játék teljesen megállna a lábán, ha csak multiplayer lenne benne. Az EA azonban nem így látja.

Frank Gibeau, az Electronic Arts alelnöke elmondta ugyanis, hogy habár a multiplayer a játék igazi lényege, s valóban "gazdagabb élményt" nyújt, ráadásul a technológiát is ehhez fejlesztették ki, úgy vélik, az egyjátékos rész is nagyon fontos részét képezi a Battlefield 3-nak.

"Az egyjátékos rész fontos. Ez egy megfelelő terep arra, hogy a játékosok felkészüljenek a multiplayer ütközetekre. Ezen kívül sok rajongó élvezi a single playert, így úgy vélem, mindkettő fontos" - mondta, s szavai nagyjából egybecsengnek John Riccitiello EA nagyfőnök mondataival, aki szerint az új játékosokat legjobban a single playerrel lehet bevonni, így tudnak megismerkedni a játékkal.

Gibeau szerint egyébként jelenleg a rajongók azért gondolják, hogy a Battlefield 3-nak elég lenne kizárólag a multi, mert a sorozat első tagjai szinte teljesen ezen a vonalon indultak el.

36.
36.
Wackor
#33: Erre kíváncsi lennék én is
33.
33.
Giggsy
#30: SPOILER!!!
Arra rájött valaki, hogy az a lövész csaj akinek a bőrébe bújtunk az F18-as résznél hogyan jött a sztoriba? Mert a kihallgatás közben teljesen úgy kérdezték Blackburn-t, mintha valami köze lenne hozzá, aztán sehol nem került elő újra...
30.
30.
HerodPK
OOOOOO a repcsi rész az mekkora......weapon ellenorzés...majd kiadom a jelet hogy startra kész....XD iszonyat és a hangok...1z mikor felveszi a sisakot.....aztan mikor lecsukja a fulkét.....ujra kell jatsznom azt a részt.......ja meg hogy normalban is siman leszedtek....lehet csak szokni kellet volna kicsit de neke volt benne kihivas boven:)
28.
28.
HerodPK
MIvel az elozot torolni fogjak...leirom..hogy megkaptam én is a kis BF3 am......nagyon tetszett a single........bar MW vel nem jatszottam soha singlet de ez nekem nagyon adta......kar hogy sokan meghalnak...1-2 karakter igazan baratjanak éreztem a karakteremnek........voltak benne szép csavarokés tényleg csak a legvégén all ossze a kép......nekem eddig 99% os.......csak mert multyban talan driver hibam van és kockas a talaj szine....néha néha nem....a Co-op ot sem kezdtem még el....de az is jonak néz ki ..talan kevesellem kicsit azt az 5-6 mappot ...de még 1 et sem teszteletem.....elorendelos vagyok...de a karkand mappot nem talalom.....:S a fegyverek megvannak....de a mappok...
szoval van itt 1-2 koltoi kérdés is ha tudtok segiteni..thx......miért kockas aterep...és hol van a karkand mapp...Nem csalodtam és nekem éz szamit...le****rom mennyit adnak el ..és hogy hanyszor verik ki 1 esek az szamadatokra hogy mw3 contra bf3.....nekem 100% ennyi
26.
26.
HerodPK
25.
25.
husabergfs
nemis értem minek a single a battleield 3 -ba,így a végigjátszás után,nemrég kezdtem multizni vele a haverokkal és iszonyt hangulata van
23.
23.
xxxgamer4ever
#22: Nah nekem eddig nem volt bajom a single playerrel úgyhogy a magad nevében beszélj meg sajna különben se jó a netem így ki se próbálhatom multin, de amiket régebben próbáltam azokat is előtte végigtoltam itthon, mert könnyebb utána a multi is, még ha nem is sokkal...

Huh de várom már hogy meglegyen a game, de nincs már messze a vasárnap! :D
22.
22.
gyurcio
A bf1942ben nem volt single, a bf2ben a single ugyanaz mint a multi csak botokkal.A BC2ben be sem töltöttem a singlet pedig a steam 830 óra játékot ír.Egyszer és mindenkorra fel kell fogni, hogy a bf egy multira kihegyezett FPS.Egyszerű, aki multizni akar ott a BF, aki meg singleben tolná az CODozzon.
21.
21.
solyom9511
#20: jah...
így is sokszor átláthatatlan a játék, (pl: nem tudod honnan szednek le, vagy épp beakadsz egy hibába (BÁG) és egyből a legkisebb résen is headshootot kapsz és leszednek) ha a multiplayer részlegen 100 akárhány játékos játszana egyszerre akkor teljesen értelmét vesztené a játék, mert mindenhonnan leszednek... :/
a single meg egy jó kiképző terep a kezdő játékosoknak :D én szeretem, bármennyire is rövid vagy épp élvezhetetlen a játék történet...:)
20.
20.
simon 555
szerintem nagyon jó lett a single.normalon kezdtem el de újra kellett kezdenem easyn mert nagyon nehéz volt.igazából ez az egyetlen bajom a játékkal,hogy már normalon is 1 lövéstől meghalok.ha meg épp szerencsém van és nem halok meg nem gyógyulsz meg.na meg azt se felejtsük el,hogy néha amint kidugod a fejed a legkisebb lyukon már halott is vagy mert irreális távolságokról kiszednek 1 lövéssel.
18.
18.
Cuppak
Eszméletlen jó game multiba! Single player elmegy, szerintem jó. :)
A pénzét biztosan megéri.
17.
17.
metercsiken
Elhiszem, hogy a multi nagyon fontos( és ennél még jó is ahogy írjátok ),de nekem speciel nincs net hozzáférésem( ps-hez ), ezért csak a single-lel tudok játszani!
Így én örülnék neki, ha nem csak a multira mennének rá!
Sőt igen ideges lennék( finoman fogalmazva ),ha csak az lenne!
15.
15.
Mortician
#13: A rombolhatóság inkább multiban mutatkozik meg.
13.
13.
kebi90
#11: Nahh igen, a lopakodós részen én is mosolyogtam. De én még a rombolhatóságon is jót nevettem. Elég gyatra lett. Ennél többet ígértek. :( Ja meg a rövid egyjátékos kampány.
12.
12.
Loki1233
Engem speciel nem érdekel a single arra ott az MW. VISZONT ilyen multit sose láttam iszonyat király (Y).
11.
11.
Giggsy
Én végigtoltam a single-t és hatalmas csalódás volt:( A sztori jó (FPS szinten), az akció pörgős és látványos, de a játékmenet CoD szinten buta. Amikor lopakodnak a városban és a keresztutcán úgy halad át egy őrjárat, hogy senki nem veszi őket észre... hát a hajamat téptem. Az lett volna a jó húzás, ha azt mutatják meg, hogy miben lehet jobbnak lenni a CoD-nál, de a single esetében ez ki is merül a grafikában. A multi persze zseniális, de nekem a single is fontos lett volna :(
10.
10.
Csemegekukorica
Bekaphatja az EA a nagy kékerest megvettem a rohadt játékot erre 5 perc game után állandóan lefagy :@@@
9.
9.
Mortis
Föl kölött lépni a rivális mellé. Szerintem egyszerű magyarázat.
8.
8.
gerebje
A Battlefield igazából a multira épít és ez meglátszik a single-n is a BFBC2-höz képest pedig sztem visszalépés a kampány hossza miatt.
7.
7.
gab0
Igen, kellemes volt az aaz alig 4 óra HARD-on...
Szerintem nem kis visszalépés tapasztalható a játékmenetben a BF:BC2-hoz képest (PC). Nincs értelme taktikázni, hely sincs hozzá igazából, mert gyakorlatilag egy csőben rohansz. A hangulatra nincsen egy rossz szavam sem, mert elég adrenalinbomba a sok rohanás.
Csak túl rövid, túl kötött, és ha nem látom az elején meg a menüben a BF3 logót mindenfelé, akkor még azt is hihetném, hogy ez egy CoD...
Úgy gondolom, hogy ha a következő rész single-je is ilyen ütemben egyszerűsödik, akkor inkább ne legyen csak multi. Mert az brutális.
6.
6.
Tehát az EA gondolatmenetét követve, 11k huf-ért kapok egy kb 25-33%-os játékot, ha nem játszok multival... Tudom, hogy leszarják, de azért húzzanak egy strigulát, hogy majd amikor elkezdenek nyivákolni a szerverek fenntartási költségeiről, tudják miért mondjuk mi is, hogy azt meg mi szarjuk le :)))
4.
4.
Split
Az elmúlt évek alatt egyre kritikusabban vizsgálom a játékokat - talán azért, mert már "kinőttem" a mindenre rácsodálkozó kort, vagy mert tényleg egyre szarabb játékok készülnek - de azt kell mondjam, nekem igenis tetszett a szingli kampány. Nem volt eget rengető ugyan, de kellemesen telt az a pár óra, amit a végigjátszásával töltöttem!
3.
3.
dzsiádzsó
Szerintem meg összeszarhatják magukat a MW3-masok, mert megint a közelébe nincsenek a BF-nek. Ez van olyan jó mint MC volt anno, kár hogy gyenge konzol portot kapott, de még így is 1000x jobban szórakoztam vele mint utána bármelyik MW részen.
2.
2.
Dallas
Épp most játszom a bf 3 szinglijével,szerintem jobb a bf2-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...