Teljes szerkesztőt kapott a Men of War: Vietnam

  • Írta: InGen
  • 2011. október 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Men of War: Vietnam nem volt valami jó játék, így a fejlesztő 1C valószínűleg arra gondolt, hogy a közösség majd némileg feldobja a programot. A gondolatot tett követte, így a legújabb patchcsel elérhető egy teljes szerkesztő, amivel gyakorlatilag kompletten lehet moddolni a játékot.

Az 1C szerint a szerkesztő megjelenésével gyakorlatilag közel korlátlan mennyiségben lehet moddolni és alakítani a játékot, az alkotók pedig megoszthatják egymással műveiket. De nem ez az egyetlen változás, amit a most érkezett javítócsomag hoz: a fejlesztők lejjebb vették a nehézséget az easy és normal fokozaton, hogy az újoncok némileg könnyebben boldoguljanak.


A patch számos apróságot és nem apróságot is javít - utóbbiak közé tartozik, hogy sokat javítottak a többjátékos programkódon, így remélhetőleg a korábban tapasztalt szinkronizációs hibák is eltűnnek, valamint az in-game achievementeket is összehozták a steames achievement-rendszerrel. Amennyiben a steames verzióval rendelkezel, a játék magától letölti a legfrissebb patchet, amennyiben viszont nem, innen elérhető a pakk.

1.
1.
Cuppak
Imádom ezt a játékot ! Egyik kedvenc Strategy játékom :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...