Nintendo Revolution specifikációk

  • Írta: Daks
  • 2005. június 14.
  • Pletyka
Link másolása
Friss pletykák keringenek a neten a Nintendo Revolution hardware jellemzőit illetően. A forrás ismét kétes, de azért nem kell mindjárt eltemetni...

Friss pletykák keringenek a neten a Nintendo Revolution hardware jellemzőit illetően. A forrás ismét kétes, de azért nem kell mindjárt eltemetni...

Tehát, a jelenlegi infók szerint az új Nintendo szuperkonzolban 2 darab, 1.8Ghz-s IBM PowerPC G5 (512KB L2 cache) processzor fog duruzsolni, a grafikáról 600Mhz-s ATI kártya, a hangról pedig 7.1-es surround chip fog gondoskodni. A gép által használt lemezeket a Panasonic gyártja majd, akik 6 gigás DVD-ket fognak szállítani a cégnek.

Nintendo Centrium nevű játékmagazin értesülései szerint a pletyka eredetileg egy belsős munkatárstól szivárgott ki, aki programozóként dolgozik a DS osztályon. Hogy ezek igazak-e, azt idén év végén tudjuk meg, ugyanis akkor lesz a Revolution első részletes bemutatója.

3.
3.
fojesz
De csak azért van nekik kettő, mert annyiba kerül nekik az kettő, mint nálunk az egyik... :(
2.
2.
Ca$h
Nem kell azert felteni a Nintendot sem, mivel olyan nagy nevekkel rendelkezik, hogy mindig is menni fog nekik! A japanoknak, akik azert meg mindig a konzol piac olyan 70%-at uraljak, rendelkeznek Nintendoval es PS-sel is egyszerre, es a legtobbjuknek tenyleg mind a ketto van... no igen, miert nem szulettem japannak? Na azert ennyire nem vagyok fanatikus gamer, jo nekem ez az europai kulso... ;)
1.
1.
Daks
no, talan megse lesz olyan gyenge a kicsike... de megiscsak nintendo, kerem-szepen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...