Dátummal a Resident Evil: Operation Raccoon City

  • Írta: InGen
  • 2011. október 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A készítők úgy gondolják, hogy a Resident Evil-világon belül más stílusú játékokat is lehet készítni a túlélő horroron kívül, s persze a főszereplőnek sem mindig Chrisnek vagy Leonnak kell lennie. Így elkészítették nekünk az Operation Raccoon Cityt, ami most végleges dátumot kapott.

Észak-Amerikában március 20-án jelenik meg a Resident Evil: Operation Raccoon City, amit Európa egy-két nappal később követ. Ezek persze a PS3-as és Xbox 360-as verzióra vonatkoznak - a játék megjelenik PC-re is, ám valamivel később, pontosan még nem tudjuk, mikor.


Az Operation Raccoon Cityben az oldalak megfordulnak: az Umbrella vállalat kommandósaként kell megtisztítanunk Raccoon City városát, s eltüntetnünk minden bizonyítékot, amik esetleg a zombik megjelenésére vagy a fertőzés elterjedésére utalhatnak. A fő célpontunk sem lesz kispályás, hiszen a korábbi Resident Evil főhősét, Leon S. Kennedyt is meg kell semmisítenünk - már persze, ha el tudjuk kapni.

A játékból készült egy Special Edition kiadás is. Ez tartalmazni fog egy fémdobozt tele a játékhoz készült különböző grafikákkal, spéci stílussal ellátott dobozborítót, Umbrella Security Service felirattal ellátott felvarrót, egy Spec Ops Field Unit feliratú felvarrót, valamint mind a 8 bónuszfegyvert.

A Capcom egyébként pénzügyi jelentésében csökkentette elvárásait a játékkal kapcsolatban: korábban úgy gondolták, körülbelül 2,5 millió példány mehet el belőle, most azonban inkább csak 2 millióra tippelnek.

9.
9.
assasin
Ez igy a leírás alapján nem tetszik!!!!!!!!!!!
8.
8.
drat576
engem annyira nem izgat, hogy "kicsit" késik PC-re, tudok várni
7.
7.
shatterhand
#6: és ott a payday példának,hogy különválni nem érdemes, csak csapatban nyomni és segíteni egymást
remélem ott is random jönnek a zombik
6.
6.
arhatati
#4: Igen, csak legyen egy kicsit csapatalapúbb és ne rohangáljon mindenki, mint egy félőrült:D (erre nagyon jó példa volt az öt, ott is elég kevés volt sajnos az "értelmes" ember, vagy csak én kerültem össze általában marhákkal) :D
5.
5.
ReNegAdE
Már a címe miatt is vevős!A 4 fős co-op meg csak hab a tortán!
4.
4.
shatterhand
4fős co-op zombik ellen tps-ben
ebben mi a rossz?

most ez resi vagy nem resi ki nem sza..a le, ha az élmény a fontos
3.
3.
samatagrav09
Ideje volt de az mesze van.
2.
2.
Falcon
Az eddig látottak alapján nem nagyon tetszett!
1.
1.
nero66
A pc-n már meg se lepődök.... reméljük nem késik nagyon sokat :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...