Patriots lehet az új Rainbow Six alcíme

  • Írta: InGen
  • 2011. október 30.
  • Pletyka
Link másolása
Korábban már hallottunk pletykákat az esetleges történetről, és arról is, hogy milyen morális döntésekkel kell majd szembenéznünk a Rainbow Six következő részében, s ahogy szokták mondani, nem zörög a haraszt, ha nem lövik hátulról géppuskával, ugyebár.

A Ubisoft két domaincímet is beregisztrált azon a napon, amikor bejegyeztették az Assassin's Creed: Recollection webcímet is. Ez október 27-én történt, a két cím pedig a Rainbow6Patriots.com és a RainbowsixPatriots.com. Ami arra enged következtetni, hogy - meglepő módon - Patriots lehet az új játék alcíme.

 
Az eddigi pletykák és információk alapján a játék sokkal történetközpontúbb lesz, New Yorkban fog játszódni, és egy korrupt Wall Streeti ügynökök által pénzelt terroristacsoportot kell majd kiiktatnunk. Szintén újabb pletykák szerint a bejelentést a novemberi Xbox World Magazine-ban kapjuk majd meg. A sorozat legutolsó része a 2008-as Rainbow Six: Vegas 2 volt, ami ugyan jól teljesített, de közel sem volt kiemelkedő. Nektek kellene egy új Rainbow Six-játék?

13.
13.
p3ti
Vegas 2őt rongyosra játszottuk , terrorist hunt főleg ütött .. Remélem ezis lesz olyan jó :)
12.
12.
xxxgamer4ever
Áááá, hát ez jó hír végre, hát egy ilyen game már nagyon hiányzott! A vegas 1*et végigtoltam a és a 2 őt is játszottam, és nekem bejött, bár kétség kívüli tény hogy az első jobb volt...
Hagyjuk a múltat keveredjünk a jövőbe: Alig várom hogy megkaparinthassam! :)
9.
9.
ReNegAdE
Én a 2. részt teljesen co-op-ba nyomtam ki egy haverral!Nekem a hibái ellenére is az egyik legnagyobb kedvencem!Future Soldiers mellé kötelező darab!Már nagyon várom!
7.
7.
attila78
az első részével nagyon sokat nyomtuk hajnalig minden este.a második már nem volt olyan jó.közelbe sem mehetett az elsőéhez,a multirészre gondolok első sorban.kíváncsian várom a harmadik részt.remélem nem sokat kel már várni rá
5.
5.
ALpH4
az jo lesz ha jön uj r6 szeretem a lockdown óta fan vagyok XD igaz eredetiben cask a lockdown van meg de jó egyik legjobb :D
2.
2.
Playstation3_GameR
Gúgli a haver segített, a Recollection valamiféle iPadra készülő táblás cucc lesz.
1.
1.
Playstation3_GameR
Én örülnék neki. A Vegas mindkét része bejött, meg is vettem PC-re, jó móka volt. Gondolom többet majd akkor csepegtet a játékról az Ubi amikor kijött már a Ghost Recon: Future Soldier.

Viszont ez az Assassin's Creed: Recollection érdeklne, hogy micsoda. Kiadják egy pakkban újra őket?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...