Lollipop Chainsaw - traileren Juliet mentora

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 31.
  • Videó
Link másolása
Bizony vannak még olyan mentorok, akiktől tanulni is lehet - nem úgy, mint az X-Faktor hazai döntőseinek, akiknek be kell érniük üres bábokkal. A Grasshopper Manufacture legújabb agymenése, a Lollipop Chainsaw is új előzetessel jelentkezett Halloween alkalmából. Nézd meg, ha bírod!

Bájos főhősnőnk kedvenc játékszere a láncfűrésze - igen, mi is elkérnénk a telefonszámát, ha lenne rá alkalmunk. A Lollipop Chainsaw legújabb trailerben megismerhetjük Juliet mentorát, akitől a szakma csínját-bínját tanulta - ő Morikawa. Annak ellenére, hogy igazi úriemberről van szó, ő is gyűlöli a zombikat, hasonlóan szexi pártfogoltjához.

A Lollipop Chainsaw jövőre jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

11.
11.
xxxgamer4ever
Pc-re lesz? Mert akkor talán kipróbálom....
10.
10.
Mortis
#2: Szerintem ez még pont annyira szar, hogy az is marad. Legalábbis elsőre úgy tűnik.
Kevés lesz ez, bár az általad említett 800 pontot talán megéri, de én eleve kétséggel állok az ilyen mínusz tartalmas anyagokhoz.
7.
7.
giga321
Elég beteg , engem a trailer a Tarantinos trailerekre emlekesztet.
6.
6.
BloodyDeath
Háh szeretettel várom ezt az ujabb örületet. De nem hiszem, hogy anyira elfog csábítani mint a Shadow of the Damned, de bizok benne, hogy azért ez az elmebeteg kompozícíó is megfogja érni az árát.
5.
5.
giga321
Elég beteg , engem a trailer a Tarantinos trailerekre emlekesztet.
4.
4.
wolfwarrior
Ez beteg egyébként ez nem japán játék, mert csak akkor érteném miért playmate-re hasonlit a csaj mellesleg a vén szatyor meg Bill-re emlékeztet a left 4 dead-ból.
3.
3.
Dallas
Te atyaúristen,csak gyerekek kezébe ne kerüljön ez a brutál őrület.Mert később még kipróbálják az iskolaudvaron egymás ellen játékból.
2.
2.
Sun9us
Ez már annyira szar, hogy már jó! Egyetlen frusztráló dolog van benn, hogy a kis csaj úgy ugrál a láncfrenyóval, mintha tollpárna lenne a kezében. Szombaton egész nap fát vágtam, de egy fele ekkora fűrésztől is kikészült a hátam, a karom, meg úgy mindenem, pedig csak fél órákat használtam, mert hamar benyalja a naftát, és lehet újra tölteni a kevertet, a láncolajat, na meg meghúzni a láncot. Szóval macerás egy szerszám. Mind ezek mellett, szerintem ez egy baró játék lesz, elmebeteg mészárlással. Bár teljes árat nem adnék érte. 800MS pont, max 1200, de akkor már szívnám a fogam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...