Újra kiadhatják az eredeti Darkstalkerst

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 31.
  • Pletyka
Link másolása
Az ESRB adatbázisa alapján jó esély van arra, hogy hamarosan viszontláthatjuk az eredeti Darkstalkerst, méghozzá PlayStation 3-on és PSP-n, egy jó kis letölthető PSN-program formájában. Talán ez lesz az előszele a klasszikus sorozat feltámasztásának?

A Darkstalkers első, The Night Warrior alcímet viselő epizódja 1994-ben mutatkozott be a japán játéktermekben (ott a fantáziadús Vampire néven volt ismert a széria), majd 1996-ben írták át a játékot az első PlayStationre - ha minden igaz, a 2D-s verekedős címnek ezt a portját láthatjuk majd viszont hamarosan a PlayStation Networkön, s így PlayStation 3-on és PSP-n is.

Az átirat létezésére a korhatárbesorolást végző amerikai szervezet, az ESRB honlapjáról derült fény, s ez ritkán téved: amint felüti a fejét egy játékcím, gyakorlatilag máris biztos megjelenésnek tekinthető. A részleteknek viszont híján vagyunk egyelőre, nem tudjuk, mikor, milyen áron és milyen extrákkal jön a Darkstalkers, és a Capcom sem volt hajlandó megerősíteni még, merre halad tovább a frencsájz jövője.

A rajongók ugyanis régóta követelik a sorozat feltámasztását, a játék producere, Yoshinori Ono pedig márciusban azt mondta az Eurogamernek, hogy eddig 100 ezren keresték meg őket a folytatással kapcsolatban - tavaly augusztus és idén március között csak 5 ezren. A Capcom egymilliós tábort szeretne, tehát minden csak a rajongókon múlik, de Ono azt is leszögezte, hogy valószínűleg már félmillió fanatikusnál is az új epizód mellett döntene a kiadó.

3.
3.
Berencsit
2.
2.
menjapipaba
Szerintem sokan csak a kebles néni miatt kattintottak ide. (:
1.
1.
Adon_trollface
Yoshinori Trollno-nak nem kéne csodálkoznia hogy kevesebben keresik fel amikor eléggé erősen utalgat rá hogy lesz negyedik rész.Egy rendezvényen megkérte azokat akik ott voltak hogy tartsanak a levegőbe pár dollárt ha akarnak folytatást,meg hozott egy képet hogy "Darkstalkers is not dead" vagy valami hasonló volt ráírva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...