Launch trailert kapott a felújított Halo

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 31.
  • Videó
Link másolása
Tizedik születésnapját ünnepli a Halo: Combat Evolved, háromszoros hiphiphurrá, tortát ide, azonnal! A Microsoft méltó módon készül megülni az Xbox legfontosabb sorozatának nyitóepizódját, a játék felújított változata két hét múlva érkezik, amit egy launch trailerrel készül beharangozni a vállalat.

A remake-ek korát éljük, ha tetszik, ha nem, de a Microsoft és a 343 Industries nem csinálja a rosszul, a Halo: Combat Evolved - Anniversary ugyanis nemcsak nyomott áron jelenik meg Xbox 360-ra, de ráadásként minden földi jóval megtömik majd: szabadon váltogathatunk az eredeti és az új Reach-engine között, kapunk Kinect- és 3D-támogatást, és akkor a várva-várt Halo 4-utalásokról még nem is beszéltünk. A játék november 15-én érkezik, a sztoriorientált launch trailert itt láthatjátok:

13.
13.
Avander
Nagyon jó a Halo: Combat Evolved, de így még jobb. Áh már csak 2 hét van hátra :)
11.
11.
supair
A Halo eleje óta játszom vele.:-D
Multiban is.Végre!Most mindenki megkaphatja a Combat Evolved multipályáit.
Ez lesz az igazi móka.
Jöhet!
10.
10.
aRkye
#1: Egyet értek veled Split! A Psychonautsot imádtam, lehengerlő volt! Jöhet a remake!!

Személy szerint örülök a Halo-nak! A harmadik résszel kapcsolódtam be, először csak kíváncsiságból, hogy vajon miért szeretik ennyire, aztán azon kaptam magam, hogy nem tudom letenni. :) A hangulata frenetikus, és végig élvezetes játszani vele, és számomra ez a lényeg. Várom!!!
9.
9.
Optimus Prime
Egy ilyen konzol only címmel mindig mintha egy évet vennének el az amúgyis nyomorult életemből. Ha nem is egy időben, de egy évre rá miért nem jöhet ki PC-re is?
5.
5.
Cuppak
jónak jó csak szarnak nem szar
2.
2.
Lordnekroseth
Ezzel teljesen egyetértek. Megnézném pl a Transport Tycoon delux ot hd-ban.
Vagy a Warcraft 2 őt vagy a Quake 1 et. Valahogy a régi játékok sokkal jobbnak tűnnek nekem ennyi év után.

Persze én igazn nagyra értékelném, ha nem csak a felbontást húznák fel, hanem fizikai motort is kapnának, fényeffekteket felújítanák, árnyékot stb. Sajnos ez a videóból nem látszik teljesen,csak az hogy szebb.
1.
1.
Split
Mondjuk igen jó dolognak tartom ezt a "remake" dolgot. Kicsit lehúzás, ez tény, de aki nem játszott vele régen (és manapság már nem lenne gusztusa elővenni a grafika miatt) annak egy remek alternatíva! Remélem ennek a hullámnak a keze a Psychonauts-ot is el fogja érni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...