A heti Max Payne 3 képadag

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 2.
  • Képek
Link másolása
Újabb héthez érkeztünk, újabb négy kép landolt a galériánkban a Rockstar sikervárományos noir akciójátékából. Különböző környezetben játszódnak az események, a bukott rendőr is eltérő frizurát hord, ahogy a múltban és a jelenben kalandozik. És ez többet mond minden szónál.

Egyöntetű véleményünk szerint azok a fejezetek lesznek a legjobbak a Max Payne 3-ban, amikor a visszaemlékezésekben kavarunk hősünkkel, amikor még nem volt elhízott és kopasz. Aztán ki tudja, lehetséges, hogy a Rockstar úgy tud kavarni a dramaturgiával, hogy minden tekintetben emlékezetes küzdelem vár ránk. A játék jövő márciusban landol a boltokban.

15.
15.
Quent1n
#13: Az más volt tudod... :P Amúgy tökmindegy, mert amellett, hogy a mostani rendszer egy rakás szar még lassú is. Itt írta egyszer valaki, ki lett adva melóba át lett véve és igen innentől hello, így megy ez kb. Nem véletlen, hogy nulla fejlesztés van SŐT még mindig kint van a béta üzem felirat ami viszont enyhén szólva is gáz.

Úgyhogy köszönöm a heti Max Payne 3 képadagot de megnéztem máshol mind...

A játékról meg annyit, hogy ez Rockstar a régiek meg Remedy és itt le is zárhatjuk az összehasonlítást kb., mert ez a játék már sose lesz olyan mint azok, ettől még persze lehet jó.
14.
14.
Jinbobo
Hát a régi Max payne szimpatikusabb, de ez nem tántorít ettől a játéktól. Igaz az első részével nem játszottam, a második viszont szép időtöltést biztosított, ezért feltétlen várom az új részt.
Nem ide tartozik, de nekem a Max payne film is nagyon tetszik! Szerintem elcsípték a játék hangulatát.
13.
13.
Hubert Cumberdale
Érdekes, hogy mikor az esküvőről voltak képek, azokat normálisan meglehetett nyitni. Most ezeket miért nem lehet? Érthetetlen számomra, hogy mér kell ennyire lefosni az oldalt. Megvan a napi nézettség, meg komment szám azt jóvan?? Egy hozzáértőnek fél óra lenne megcsinálni ezt a szart és még volt is aki ingyen felajánlotta. Vagy ennyire fent hordjuk az orrunkat, hogy nehogy má egy felhasználó segítsen? Hát akkor grat!
12.
12.
herlius
Én meg egy normális képnézegetőnek örülnék már. Nem igaz, hogy 2011-ben még mindig egy ilyen ótvarszarral kell itt tökölni.
11.
11.
drat576
#10: nem hiszem, volt egy videó amikor pont leborotválja a haját :) persze visszanőhet :)
10.
10.
kirschakos
Én annak örülnék, ha kopaszon a játék elején jelenne meg és végül visszatérne New Yorkba, s onnan már a normális Max szerepelne. Remélem, hogy így fogják megoldani!
9.
9.
Dragonborn
Számomra a jövő év 2. legjobban várt játéka első a GTA V csak jöjjön már az a video!!!!!!!!!!!!!!!!
8.
8.
Emerico_HU
Ha rámentek a nevemre ott találtok a GTA V feliratos épeket csak gondoltam ide írom ha valakit érdekelne.
7.
7.
ATi0021
#2: Szerintem akit egy kicsit is érdekelnek a GTA-k, nem volt olyan nap, hogy ne nézett volna rá a számlálóra. Remélem kiderül sok infó, köztük a helyszín és lezárhatunk egy csomó vitás kérdést. :D

(Titkon még mindig reménykedem egy Vice Citybe.)
6.
6.
Emerico_HU
#2: Már alig várom kíváncsi vagyok hogy a Rockstar games mivel rukkol elöö csak nelegyen csalódás nekem egész nap a rockstár games oldalán vagyok és lessem a vissza számlálást.
5.
5.
drat576
én nagy Max Payne rajongó vagyok, de nekem tetszik a borotvált fej (itt nem skinheadekre gondolok :) és a nagy szakáll
2.
2.
aruha
ne feledjétek ! Ma d.u. Pontban 17 órakor Grand Theft Auto V leleplező trailer !
1.
1.
Slik
videónak jobban örülnék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...