Nézzük meg az Uncharted 3 első félóráját

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 2.
  • Videó
Link másolása
Akció-kaland-fronton még mindig a Naughty Dog uralja a mezőnyt, PS3-fronton pedig még egyetlen más fejlesztőnek sem sikerült olyan emlékezetes és feszes tempójú játékot letennie az asztalra, mint amilyen az Uncharted-széria is számunkra. Itt az első harminc perc!

Milyen véletlen: az Uncharted 3 éppen ma jelenik meg a boltokban, végre megtudhatjuk merre sodorja a sors a pimasz kincsvadászt, Nathan Drake-et. A sivatagos levegő sem cserzi túlzottan a bőrét, nőket kap el, lövöldözik, ugrándozik és őrületes dumákat vág le. Ha nem bírsz várni addig, míg elbattyogsz a legközelebbi szoftverkereskedésig, tekintsd meg a játék első félóráját! Figyelem, spoiler-veszély!

21.
21.
keiji maeda
én meg se nézem a ilyeneket , amikor egy játék érdekel már akiadás előtti trailereket se nagyon nézem meg mert sok jelenetet elárúl a játékból ,
20.
20.
Macccy
#18: Ez így igaz, nem olyan mint a HR (ami egyetlen körre szintén érdekelne, megjegyzem). De se a HR, de még az Unchartedek se elég ... hogy mondjam ... szabadok az én ízlésemnek, ezért is mondtam, hogy bár biztosan kiváló sztori mind, de kizárólag kölcsönzősen játszanék velük.
Amúgy egész pofás, egyszer végigverni mindenképp ...
19.
19.
goblinfing
Csak én gondolom Viktornak pont olyan a hangja mint Billnek l4d-böl?
18.
18.
PGab
#6: Nem teljesen igy van, azért ez nem egy heavy rain....
Itt te mész, lősz, stb. teljesen olyan, mint bármelyik tps. Csak a világ nem nyitott, nem egy AC, ellenben mesterien rendezett. Én is tegnap vittem végig, szuper volt!
Sok tekintetben továbbfejlődött, de 1-2 hiányérzetem nekem is támadt. Amit itt leirtak, ezen felül pedig a mesterséges intelligencia. Az 1. és 2. részben nagyon jó volt, de ebben mintha visszafejlődött volna kissé, ami elég meglepő volt. Valamint túl nagy hangsúlyt helyeztek a bunyóra, szerintem az első két részben ez jobban el volt találva.
Mégis atom jó az egész, must have.

Vannak még bőven érvek PS3 mellett, de ez a sorozat mindenképp az egyik jó érv!
17.
17.
andris1464
Azoknak, akik azt mondják, hogy ez a játék nem jobb mint a 2. rész, azoknak csak annyit tudok mondani, hogy a fénynél nem lehet gyorsabban menni.
16.
16.
Quent1n
#15: Emlékeim szerint azt olvastam a fejlesztőktől, hogy amíg van igény a sorozatra addig lesz folytatás, mert rengeteg sztorijuk van még. Plusz azt hiszem annyit elárulhatok, hogy ez se ugy végződik, hogy örökre lezárul a sztori vagy valami. :)
15.
15.
giga321
#14: lesz következő része ? :O Azt hittem ez a befejező.
14.
14.
Quent1n
8 óra 27 perc volt nekem normalon nem nagy eredmény, tudom. :) Amúgy a kettőhöz képest nekem sztoriban, változatosságban, karakterekben, fegyverekben, hosszúságban és pályatervezésben is csalódás picit. Persze ez erősen idézőjelbe értendő, mert így sincs párja tehát mivel a 2. rész nálam 10/10 volt ez 9/10 :) A sivatagos részek nagyon ütnek és a rejtvények se rosszak, bár továbbra is elég könnyűek szerintem. A bunyó jobb lett de pl. a nagy mamlaszoknál csalódás volt, hogy tök ugyanazokat a mozdulatokat lőtte el Drake mindig és a fickók is kb. tök ugyanugy néztek ki. :S Szóval azért nem lett tökéletes korántsem. A következő résztől annyit mindenképp elvárok, hogy hosszabb legyen.

A multi tetszik, bár nem vagyok egy PS3 hentgép, (mivel még 1 éve sincs meg a masina), szóval eléggé elkennek, de azért van kis sikerélmény néha. :)
13.
13.
giga321
Nem bírtam ki és megnéztem , kurvajo.
12.
12.
Dragonborn
Megnézem ezt a videót, inkább mert befejeződött az install, amúgy minden nyelven van kivéve a magyart.
11.
11.
giga321
Majd végig nézem YouTubon mint a 2 őt ha már nincs ps3 am.XD
9.
9.
Dragonborn
Meg nézném ezeket a videókat de mivel ma délután megjön ezért inkább majd LIVE-ban fogom átélni.
8.
8.
drakecsaj
Nagyon jó lett, most tartunk ott tesómmal hogy a sivatagban landoltunk.
Nekem eddig nagyon tetszik a game, a zenék is jók benne (azt hiszem kötelező leszedni az OST-t) és Drake bácsi nagyon aranyos kis csávó volt gyerekkorában :)

Valakinek egyébként sikerült megtalálni mind a 100 kincset a játékban? :O
7.
7.
armino8
#4: Ja!:D Hülye gyerek!:D
6.
6.
Macccy
#3: Senki rajongót nem akarok megbántani, távol álljon tőlem - ráadásul ez a trilógiai azon kevés cím közt van, ami érdekel a PS3-ból - de erre nekem is elegendő lenne egy ilyen 1080p -s walkthrough, nem vennék miatta egy gépet és a játékokat. Max kölcsönzés, mint egy filmnél, merthogy ez inkább az. (meg ahogy nézem/olvasom az a néhány szaladgálás és gombnyomkodás időre, meg pár rejtvény, nem is hagy sok interakciót, de mondom nem leszólásnak írom, csak ez ilyen műfaj)
4.
4.
Yetikee
#2: csömörre gyorsabban kiérnek a játékok :DDD
3.
3.
Vopesz
#1: Először is nem kell megnézni, senki sem kényszerít, másodszor meg én, mint xboxos, örülök az ilyesminek, mert így ha már játszani nem tudok vele, megnézhetem, akár végig.
2.
2.
armino8
Főleg h előrendelőként már pénteken a kezemben volt,vasárnap reggelre végig is vittem.Szal ha azt nézed tök mindegy...:)
1.
1.
AnimeWarlord
Elég nagy hülyeségnek tartom, hogy így, ilyen formában bemutatják a játék elejét, ráadásul fél órán keresztül. Így az első fél óra élvezeti értéke kilőve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...