Graffitizés három platformon

  • Írta: szabi
  • 2005. június 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A tavaly bejelentett Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure graffiti játék megjelenését kibővítették két újabb platformra.
Év elején úgy tűnt, hogy az Atari csak és kizárólag PS2-re fogja kiadni a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure címmel ősszel megjelenő graffitis játékát.

Az ok egyszerű, és könnyen kitalálható: minél több embernek el kell juttatni a játékot, mert úgy tűnik, valamelyest új színt hoz majd az akciójátékok világába.

És hogy milyen is lesz maga a cselekmény? Képzeljünk el egy Tony Hawk-ot és egy GTA-t (na nem egy San Andreast). Trane-t, a feltörekvő graffitis srácot kell irányítanod, és minél több falra kell feljuttatnod a tagedet ill. a kreálmányaidat. Minél szebbet/bonyolultabbat készítesz, annál magasabb lesz az elismertséged a többiek szemében.

Érdekesség még, hogy a főszereplő hangját Talib Kweli fogja adni, akiről azt kell tudni, hogy Mos Def bratyóval van egy kétszemélyes bandájuk.

Megjelenés PS2-re ősszel, PC-re és XBOX-ra valamikor 2006 elején.

Ugrás a galériához


7.
7.
D O Double G
Remélem lehet ilyen ruhát cserélni.Szal hogy legyen a manusnak saját style-ja,Mégis

Csak az Ecko játéka.MOndjuk azt 1 kicsit eltúlozták hogy itt Yamakashizik a Peter Parkerünk.Meg az amikor ott felvan akaszkodva a falon azt nézi a tenger meg a hidat az angyon spiderman szal az onnan van lopva.De ettől független megveszem ps2-re is ha kell.Csak tudnám pontosan mikor jön ki.
6.
6.
Myko Alto
Nem is randa ez annyira...ráadásul szerintem ps2esek a képek!
5.
5.
MikeReem
a harmadik kep mondjuk eleg jol el van kapva
3.
3.
Ca$h
Jaja! Akkor jol emlekeztem, itt volt az, hogy gorizni kellett es minden fele grafitiket nyomni a falra, minel jobban kovetni sikerult a gomb kombinaciokat, annal fullosabb grafitiket sikerult csinalni!!!
2.
2.
fojesz
De volt. Ott görizni kéne. Egyébként platform ügyben fellapoztam egyetlen 576 konzolom és megnéztem: én dreamcast tesztet láttam.
1.
1.
Ca$h
Nem volt mar valami hasonlo jatek boxra es ps-re? Ha jol emlexem "Jet set Radio" volt a cime... ?!?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...